Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Γευσιγνωσία… στα Τυφλά στο Hell’s Kitchen!

Ποιος κοντράρεται με τον Έκτορα Μποτρίνι και ποιος θα κρεμάσει την ποδιά του στο γραφείο του;

Ο Μποτρίνι καλεί έναν - έναν τους Σεφ για να δοκιμάσουν πουρέ με κάποιο «κρυφό» συστατικό. Οι Σεφ φορούν μαύρα γυαλιά και ακουστικά και η ομάδα που θα συγκεντρώσει 8 σωστές απαντήσεις θα είναι η νικήτρια με έπαθλο μία περιποίηση beaute με βρώσιμα υλικά, ενώ τους ηττημένους περιμένει… η καθαριότητα του σπιτιού!

Στην προετοιμασία του Dinner o Σεφ ανακοινώνει τα πόστα στις δυο ομάδες και μεταφέρει τον Κωνσταντίνο στην Κόκκινη ομάδα κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τα κορίτσια.

Ο Κωνσταντίνος προσπαθεί να βοηθήσει σε όλα τα πόστα αν και το δικό του είναι το πάσο. Στην Μπλε ομάδα για άλλη μια φορά ο Γιώργος βοηθάει παντού ενώ ο Δημήτρης αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο του στο προσωπικό του Κρητικό πιάτο που έχει συμπεριληφθεί στο μενού, με κάποια… υπεροψία.

Στο Dinner τα κορίτσια μάλλον… μετανιώνουν για τον Κωνσταντίνο αφού δείχνει την αυταρχική του πλευρά για να τις βάλει σε τάξη!

Η Μπλε ομάδα από την άλλη τα πηγαίνει καλά παρά το γεγονός ότι η συμπεριφορά του Λαγογιάννη εκνευρίζει τους υπόλοιπους ενώ ο Νίνο είναι έξω από τα νερά του!

Ο Σεφ κλείνει το εστιατόριο και τα παιδιά συζητούν στο σπίτι για τη βραδιά. Η Ελπίδα ζητάει να την ψηφίσουν!

Η ώρα της κρίσης φτάνει και η Μαρίνα έχει μια έντονη αντιπαράθεση με τον Έκτορα Μποτρίνι. Πως θα επηρεάσει αυτό τη διαδικασία αποχώρησης;

Δύο δυνατοί υποψήφιοι κονταροχτυπιούνται στην κουζίνα του Hell’s Kitchen κατά τη διάρκεια της δεύτερης ευκαιρίας… Για κάποιον θα είναι και η τελευταία φορά…

Η συνέχεια στο Hell’s Kitchen, την Κυριακή 27 Μαΐου στις 21.00, στον ΑΝΤ1.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου