Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Χάρρυ Κλυνν: Έφυγε πικραμένος, δυο χρόνια μετά τον θάνατο του γιου του – Τα λόγια που είχε πει για τον Νίκο Τριανταφυλλίδη (φωτο)

Λίγο πριν κλείσουν δύο χρόνια από τον θάνατο του Νίκου Τριανταφυλλίδη (στις 7 Ιουνίου συμπληρώνονται), μας αποχαιρετά και ο πατέρας του Χάρρυ Κλυν.

Ο μεγάλος καλλιτέχνης, έφυγε σε ηλικία 78 ετών μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο θάνατος του γιου του, τον είχε πικράνει απίστευτα και το ίδιο φυσικά συνέβη και με την σύζυγό του Χαρίκλεια Μακρή.

Ο κωμικός και σατιρικός ηθοποιός, που το πραγματικό του όνομα ήταν Βασίλης Τριαναταφυλλίδης, δεν μιλούσε συχνά μετά τον θάνατο του γιου του Νίκου. Μία από τις φορές που αναφέρθηκε σ’ εκείνον  ήταν στην εφημερίδα Freddo: «Όχι απλά μας λείπει ο Νίκος, αλλά με τη σκέψη του κοιμόμαστε και ξυπνάμε. Νομίζουμε απλώς πως είναι ψέμα. Παραμύθι.

Αισθάνομαι πως θα ανοίξει η πόρτα και θα μπει εκείνος. Ό,τι και να σας πω είναι λίγο. Ούτε κατά διάνοια το σκεφτόμασταν. Εντελώς αναπάντεχο και ξαφνικό γεγονός. Μέσα σε 6 μήνες τον έφαγε…

Από τον Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα. Δεν πήραμε χαμπάρι ότι θα έφευγε έτσι… Ξαφνικά… Δύσκολα επουλώνονται τέτοιες πληγές. Απλώς, εμείς οι Πόντιοι έχουμε δύναμη ψυχής. Θα αντέξουμε. Θα το ξεπεράσουμε. Χρειάζεται χρόνος όμως. Αυτές τις μέρες φτιάχνω το μνημείο του γιου μου. Όπως του αξίζει, γιατί ήταν σπουδαίο παιδί».


Όταν είχε πεθάνει ο Νίκος Τριανταφυλλίδης, η μόνη ανάρτηση που είχε κάνει ο Χάρρυ Κλυνν στη σελίδα του στο Facebook ήταν η παρακάτω:

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου