Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Έλενα Πιερίδου: «Η μουσική ήταν κάτι που με μάγευε πάντα»

Η Έλενα Πιερίδου μετά το «Τατουάζ» ηχογράφησε και το πρώτο της τραγούδι. 

Η ηθοποιός εξήγησε πως προέκυψε η πρόταση για το τραγούδι, αλλά και για το «Τατουάζ».

Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς και με το τραγούδι;

«Η μουσική ήταν κάτι που με μάγευε πάντα. Ξεκίνησα από πολύ μικρή χορό, αλλά όταν ήρθε η στιγμή να αποφασίσω τι θα ακολουθήσω, κατέληξα στο θεατρικό μιούζικαλ. Ξεκίνησα κάποια μαθήματα φωνητικής και θεάτρου για να ενταχθώ στη σχολή. Λίγο μετά τις σπουδές έκανα την πρώτη μου εμφάνιση στην τηλεόραση και από τότε συνέχισα για τέσσερα χρόνια, οπότε το τραγούδι και ο χορός μπήκαν σε δεύτερη μοίρα. Η πρόταση για τραγούδι ήρθε από τον Βίκτωρα Πολυδώρου. Κάναμε μια δοκιμαστική ηχογράφηση, πήγε καλά και έτσι προέκυψε η συνεργασία μας»

Πώς προέκυψε η συνεργασία σου με το «Τατουάζ»; Περίμενες αυτή την τεράστια επιτυχία;

«Η συνεργασία προέκυψε έπειτα από ένα τηλεφώνημα που είχα από την παραγωγή για να συμμετάσχω στο πιλοτικό επεισόδιο της σειράς. Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα να ξεχωρίσει. Είναι μια ομάδα δοκιμασμένη και άλλωστε αυτό φαίνεται από την επιτυχία που είχε το «Μπρούσκο», Δεν θα μπορούσα να μην πάει καλά με μια τόσο καλή σεναριογράφο όσο η Βάνα Δημητρίου»

Ο κόσμος τι σου λέει για τον ρόλο σου;

«Ο κόσμος συμπαθεί την Ελένη και συμπάσχει με αυτήν. Είναι ένας ρόλος με ιόν οποίο έχω αρκετά κοινά. Έχει αγαπηθεί από την αρχή και το βιώνω! Πραγματικά χαίρομαι για αυτό» εξήγησε στο Secret.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου