Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Ελενα Ασημακοπούλου: «Νομίζω ότι η σχέση μου με τον Μπρούνο ήταν καρμική»

Πάνω από 200 καλεσμένοι, φίλοι του ζευγαριού από τον χώρο του ποδοσφαίρου, της τηλεόρασης και της μουσικής, κατέφθασαν στο Κτήμα Αφίδνες για να ευχηθούν στην Έλενα Ασημακοπούλου και στον Μπρούνο Τσιρίλο και να μοιραστούν μαζί τους αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή τους.


Κάπως έτσι, ο ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός παντρεύτηκαν στις 19 Μαΐου, καταφέρνοντας να κάνουν τον γάμο τους να καταλήξει σε ξέφρενο πάρτι.

Η Έλενα Ασημακοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξη της ξετύλιξε την όμορφη αυτή ιστορία της γνωριμίας τους.

«Γνωριστήκαμε το καλοκαίρι του 2007, είχα πάει με μια παρέα στη Μύκονο για Πάσχα. Μεγάλη Παρασκευή τον είχα δει στον Επιτάφιο και με είχε εντυπωσιάσει. Έλεγα στις φίλες μου τι ωραίος άντρας που είναι. Αλλά δεν μιλήσαμε. Το επόμενο βράδυ, είχαμε βγει σε ένα bar και ήταν εκεί με τον Γιάννη Αϊβάζη και τον Νίκο Ψαρρά, που είναι και δικοί μου φίλοι. Τους είπε: «Θέλω να γνωρίσω αυτή την κοπέλα». Και έτσι μας σύστησαν.

 Από εκείνο το βράδυ δεν χωρίσαμε ποτέ. Νομίζω ότι η σχέση μας ήταν καρμική. Τον είδα, είπα ότι τον θέλω και το επόμενο βράδυ γνωριστήκαμε. Ήταν πολύ έντονο αυτό που ένιωσα για εκείνον από την πρώτη μέρα. Ήξερα ότι αυτή η σχέση θ' αλλάξει τη ζωή και των δυο μας από τα πρώτα λεπτά.

Ακούγεται παράξενο, αλλά νομίζω ότι ήταν κεραυνοβόλος έρωτας και για τους δυο μας. Ήξερα ότι αυτή η σχέση ήταν για πάντα. Και ήμουν και πολύ μικρή τότε, μόλις 23 χρονών», λέει η ηθοποιός στο Down Town.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου