Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Όλοι περιμέναμε πως ο δεύτερος κύκλος του Survivor δεν θα έκανε 70%»

Η τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν ήταν γεμάτη αλλαγές για την Ντορέττα Παπαδημητρίου

Ύστερα από το Κάνε Παζάρι, το τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε πέρσι στο ΣΚΑΙ, φέτος ξεκίνησε το Εδώ, μια καθημερινή δίωρη εκπομπή με θέματα επικαιρότητας και lifestyle.

Όταν ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος του Survivor, η Ντορέττα πρόσθεσε ακόμα δύο ώρες στον τηλεοπτικό αέρα με την εκπομπή Εδώ Survivor, ενώ από τις 12 Φεβρουαρίου παρουσιάζει την εκπομπή Survivor Πανόραμα.

Ωστόσο, η πρόταση να αναλάβει την παρουσίαση του Survivor Πανόραμα δεν είχε παρθεί από την αρχή της σεζόν. «Η πρόταση προέκυψε μετά. Το κανάλι με εμπιστεύτηκε και μου ζήτησε να στηρίξω αυτή τη μεταβατική περίοδο από το Εδώ Survivor στο Survivor Πανόραμα.

Δεν δίστασα ούτε λεπτό να κάνω για ένα μήνα αυτό το τετράωρο πρόγραμμα για το σταθμό που μου έδωσε δουλειά. Είχαμε άψογη συνεργασία και στήριξα το κανάλι μου, όπως θα με στήριζε κι εκείνο. Από την άλλη, δεν σου κρύβω πως αυτός ο μήνας ήταν δύσκολος, πολύ απαιτητικός», λέει στο People.

Με την εμπλοκή της στο Survivor Πανόραμα έχει γίνει εξπέρ σε ό,τι έχει να κάνει με το ριάλιτι που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο. «Θα μπορούσα να σου πω ότι έχω γίνει ειδήμων σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι. Άλλωστε το φετινό Survivor έχει στηριχθεί στα αθλήματα, που είναι περισσότερα και πιο δύσκολα από τα περσινά. Έχει διαφορετικό χαρακτήρα από το περσινό», λέει και συνεχίζει μιλώντας για τα νούμερα τηλεθέασης. Περίμενε πως δεν θα είχε την ίδια απήχηση με το πρώτο;

«Νομίζω ότι τη σήμερον ημέρα το να λέμε πως ένα πρόγραμμα που κάνει 30% δεν έχει την ίδια επιτυχία με πέρσι, αν μη τι άλλο, είναι αχαριστία Είναι πρώτο πρόγραμμα στη ζώνη του. Από την άλλη, δεν μπορώ να το συγκρίνω με το περσινό, καθώς ο πρώτος κύκλος είχε άλλες προσωπικότητες.

Όλοι περιμέναμε πως ο δεύτερος κύκλος δεν θα έκανε 70%.Όμως, αυτή τη στιγμή δεν ξέρω καμία άλλη εκπομπή, πέραν του Survivor, που να κάνει 30% τηλεθέαση και, όσο φτάνουμε προς το τέλος, η αγωνία των τηλεθεατών θα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο και θα πάει ακόμα πιο καλά».


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου