Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Πόπη Τσαπανίδου: Απόδραση για το τριήμερο με ρομαντική διάθεση!


Λίγο μετά την δυσάρεστη έκπληξη που είχε η Πόπη Τσαπανίδου με την διάρρηξη στο αυτοκίνητό της, αποφάσισε να φύγει μακριά από την Αθήνα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Συνήθως επιλέγει τις εκδρομές σε κάποιο από τα κοντινά νησιά, παρέα με τα κορίτσια της.

Η δημοσιογράφος, έχει μεγαλώσει μόνη της τις τρεις όμορφες κόρες της καθώς «έχασε» το συζυγό της πολύ νωρίς. Η μεγάλη κόρη της Εύα και οι δίδυμες, Ευτυχία και Μαρίνα είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει σε αυτή τη ζωή. Η Πόπη μοιράζεται μαζί μας διάφορες όμορφες στιγμές από τις διακοπές και φαίνεται πως απολαμβάνει κάθε στιγμή στο έπακρο.

«Hello παιδάκια! Περνάτε καλά όπου κι αν είστε; Γκρινιάξατε λιιιιγο λιγοτερο σήμερα για τα πάντα; Γελάσατε λιιιγο περισσότερο; Αγαπήσατε; Χαρήκατε που και σήμερα είμαστε εδώ ζωντανοί και προνομιούχοι να δούμε ανατολή και ηλιοβασίλεμα… θάλασσα και κύματα… αέρηδες και δέντρα να θροΐζουν τα φύλλα τους! Θα μου επιτρέψετε να σας χαρίσω δυο στιχάκια που έγραψε η αγαπημένη Κική Δημουλά και που σήμερα στριφογυρνούν στο κεφάλι μου;
………………………………………….
Μίλα.
Έχουμε τόση θάλασσα μπροστά μας.
Εκεί που τελειώνουμε εμείς
αρχίζει η θάλασσα.
Πες κάτι.
Πες «κύμα», που δεν στέκεται.
Πες «βάρκα», που βουλιάζει
αν την παραφορτώσεις με προθέσεις.
Πες «στιγμή»,
που φωνάζει βοήθεια ότι πνίγεται,
μην τη σώζεις,
πες
«δεν άκουσα».
……………………………………………

Στείλτε μου κι εσεις έναν δικό σας αγαπημένο στιχο/στροφή.», έγραψε και φυσικά τα σχόλια πήραν φωτιά κάτω από τη φωτογραφία της.

Hello παιδάκια! Περνάτε καλά όπου κι αν είστε; Γκρινιάξατε λιιιιγο λιγοτερο σήμερα για τα πάντα; Γελάσατε λιιιγο περισσότερο; Αγαπήσατε; Χαρήκατε που και σήμερα είμαστε εδώ ζωντανοί και προνομιούχοι να δούμε ανατολή και ηλιοβασίλεμα... θάλασσα και κύματα... αέρηδες και δέντρα να θροΐζουν τα φύλλα τους! Θα μου επιτρέψετε να σας χαρίσω δυο στιχάκια που έγραψε η αγαπημένη Κική Δημουλά και που σήμερα στριφογυρνούν στο κεφάλι μου; ................................................. Μίλα. Έχουμε τόση θάλασσα μπροστά μας. Εκεί που τελειώνουμε εμείς αρχίζει η θάλασσα. Πες κάτι. Πες «κύμα», που δεν στέκεται. Πες «βάρκα», που βουλιάζει αν την παραφορτώσεις με προθέσεις. Πες «στιγμή», που φωνάζει βοήθεια ότι πνίγεται, μην τη σώζεις, πες «δεν άκουσα». ................................................... Στείλτε μου κι εσεις έναν δικό σας αγαπημένο στιχο/στροφή. #poem #sea #wave #ipopgr #greece #mythoughts
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Popi Tsapanidou ✨ (@tsapanidou) στις

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου