Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

Δόμνα Κουντούρη: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και το πρόβλημα υγείας (βιντεο)

Την Δόμνα Κουντούρη την γνωρίσαμε πριν από 13 σχεδόν χρόνια μέσα από την συμμετοχή της στο talent show του ΑΝΤ1, Fame Story 3. 

Είχε ξεχωρίσει ανάμεσα από άλλους παίκτες για την χαρακτηριστική λαϊκή φωνή.

Η Δόμνα Κουντούρη μίλησε στην εκπομπή «Εμείς» και αναφέρθηκε τόσο στους λόγους της αποχής της από την τηλεόραση, όσο και στο πρόβλημα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε Η φαρμακευτική αγωγή που ακολούθησε την οδήγησε στο να πάρει αρκετά κιλά.

«Έχετε να με δείτε πολύ καιρό. Έκανα πολύ τηλεόραση στη ζωή μου και τώρα κάνω αποτοξίνωση. Όχι μόνο με κούρασε, και με αποπροσανατόλισε και μου δημιούργησε αυταπάτες. Όταν ο κόσμος σε βλέπει στην τηλεόραση, νομίζει ότι κάποιος είσαι. Πράγμα που συνήθως δεν έχει να κάνει καθόλου με την πραγματικότητα. Έχει πολλά κακά αυτό σε σχέση με τη συναναστροφή με τους ανθρώπους. Και επειδή πέρασα από μία φάση που υπήρξα «celebrity», υπήρξα πολύ hot σε αυτό το μέσο που λέγεται τηλεόραση, μου συνέβη πολύ αυτό το πράγμα και δεν το αντέχω. Είναι κάτι που δεν το αντέχω ψυχικά. Έβγαλα ένα δίσκο το 2016, ο οποίος σε γενικές γραμμές δεν είχε την απήχηση που θα ήθελα, αλλά εγώ έκανα ένα πολύ μεγάλο βήμα γιατί παρουσιάστηκα ως τραγουδοποιός.»

«Είχα τον τίτλο του τσαμπουκά στο σπίτι του Fame Story. Δεν τον διεκδίκησα. Δεν είμαι άνθρωπος που επιτίθεται. Αμυνόμενη μπορεί μόνο να επιτεθώ και χρειάστηκε να κάνω πολύ άμυνα στο Fame Story. Όπως ήταν φυσιολογικό, είχα πάρα πολλές ευκαιρίες μετά. Δεν ήταν όλες της αισθητικής μου. Αυτά που έκανα, τα έκανα με την καρδιά μου. Πιθανότατα αν δεν είχε υπάρξει το Fame να μην είχα βρεθεί σε αυτή τη θέση. Δεν πήγα στα φράγκα και αυτό μου κόστισε. Φάνηκα τρελή στα μάτια των συνεργατών μου. Τα ποσά ήταν τεράστια εκείνη την εποχή. Ήταν άλλες εποχές. Μιλάμε για σεζόν που μπορεί να ήταν με πέντε μηδενικά. Όπως καταλαβαίνεις δεν έφερα στην εταιρεία μου κέρδη. Αυτό σαν αποτέλεσμα είχε κάποια στιγμή να λήξει η συνεργασία μας και να βρεθώ χωρίς δισκογραφική στέγη, να κάνω μια παραγωγή μόνη μου. Αυτό ήταν ένα μεγάλο σχολείο για εμένα. Πολύ δύσκολα θα ξαναυπογράψω στη ζωή μου συμβόλαιο.

Δεν υπάρχουν παιδιά από το Fame Story που να έχουμε κρατήσει επαφή. Δεν κολλήσαμε. Ήταν και τόσο πιεστικές αυτές οι συνθήκες… ας πούμε αν πας στη φυλακή, θα θες να δεις του φυλακόβιους μετά όταν βγεις; Όσοι κατακρίνουν τα talent show και λένε ότι τα παιδιά που βγαίνουν δεν θα έχουν μέλλον, υπό μία έννοια έχουν κάποιο δίκιο, γιατί πραγματικά μέσα από ένα μουσικό τηλεπαιχνίδι αποκτάς πολύ γρήγορα φήμη και δόξα ίσως. Αλλά θα ήθελα να πω στους ανθρώπους αυτούς, νομίζω η Γλυκερία βγήκε από το «Να η ευκαιρία», ο Θέμης Αδαμαντίδης. Δεν είναι σημερινό το θέμα ότι έχουμε τρέλα με τους τραγουδιστές και όλοι στην Ελλάδα θέλουν να γίνουν τραγουδιστές.

Εκείνη την εποχή, είχα προτάσεις που είπα όχι γιατί δεν ταίριαζαν στην αισθητική μου. Έγινε αυτό πάνω από 3-4 φορές. Τα όχι κοστίζουν. Όμως εγώ αυτό που ήθελα το κατάφερα, όταν googlάρεις Δόμνα Κουντούρη να σου βγάζει τραγουδοποιός και όχι τραγουδίστρια. Δεν είναι αυτός ο στόχος μου. Δεν είμαι εγώ frontwoman. Δεν είμαι για μπροστά. Δεν αντέχω όλη την πίεση που έχει αυτή η θέση. Πρέπει να είσαι ωραίος. Αυτό πια είναι το παν. Τραγικό! Πρέπει να είσαι νέος. Πρέπει να είσαι λαμπερός. Πρέπει να ντύνεσαι. Να βάφεσαι. Να βγαίνεις. Να χαλάς λεφτά. να δείχνεσαι. Να πηγαίνεις στα μπουζούκια να πετάς λουλούδια. Να κάνεις κάποια πράγματα που εμένα δεν είναι το στυλάκι μου καθόλου.»

«Καταρχήν πέρασαν τα χρόνια. Δεν είμαι πια 25 χρονών. Είμαι 39 στα 40. Αυτό που δεν έχω πει και θα ήθελα να το πω κάποια στιγμή, είναι ότι πέρασα ένα πρόβλημα υγείας. Αναγκάστηκα να πάρω μια αγωγή η οποία μου πρόσθεσε κιλά. Το πρόβλημα υγείας, ήταν ψυχικής υγείας. Κάποια στιγμή, η ψυχική μου υγεία κλονίστηκε. Το 2011-12 διαγνώστηκα με διπολική διαταραχή. Αυτό ρυθμίζεται και πρέπει να πούμε στους ανθρώπους ότι όταν νιώσεις ότι πας από τη μια άκρη στην άλλη, όταν κινείσαι μεταξύ μανίας και κατάθλιψης πρέπει να ζητήσεις βοήθεια. Όταν αρρωστήσεις από κάτι άλλο, όλοι λένε «α τον καημένο τι έπαθε», όταν αρρωστήσεις από ψυχικό νόσημα λένε «α, ο τρελάρας». Αυτά τα πράγματα είναι τραγικά. Όπως επίσης και όταν αλλάξεις εμφάνιση το bullying που τρως… Εγώ ας πούμε είμαι με κάποια κιλά παραπάνω, το bullying είναι αφόρητο. Έχω χάσει και δουλειά. Είναι τραγικό. Φωτομοντέλα τραγουδάνε; Με ενοχλεί και τον Τζόνι Ντεπ που δείχνουν τώρα που έχει χάσει κιλά και μπορεί να είναι άρρωστος. Είναι θέμα ρατσισμού.»

πηγή

0 σχόλια: