Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Δούκισσα Νομικού: Έτσι ανακάλυψε πως περιμένει μωρό


Η Δούκισσα Νομικού βιώνει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. 


Ο ερχομός του γιου της της άλλαξε την καθημερινότητα και εκείνη απολαμβάνει όμορφες στιγμές μαζί του.

Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έμαθε πως είναι έγκυος.

«Έμεινα έγκυος αμέσως μετά το γάμο. Ήμασταν πολύ τυχεροί. Η μητρότητα είναι ιερή και φυσικά δεν είναι δεδομένη. Ποτέ δεν τη θεώρησα δεδομένη. Αυτή μάλιστα ήταν πάντα η μεγαλύτερη αγωνία μου. Αν θα μπορέσω να γίνω κι εγώ κάποια στιγμή μανούλα..». Ο τρόπος που ανακάλυψε πως περιμένει μωρό ήρθε ανατρεπτικά.

«Όταν συνειδητοποίησα πως έχω καθυστέρηση, με προέτρεψαν οι φίλες μου να κάνω ένα τεστ εγκυμοσύνης. Το έκανα αλλά βγήκε αρνητικό. Είχα ενθουσιαστεί με την προοπτική.

 Έτσι, όταν βγήκε αρνητικό, μέσα μου στενοχωρήθηκα. Μετά όμως από τρεις τέσσερις μέρες εξακολουθούσα να νιώθω περίεργα και έκανα και δεύτερο τεστ σίγουρη, όμως, ότι δεν θα είμαι έγκυος.

Το βλέπω, λοιπόν, θετικό και γουρλώνω τα μάτια. Μετά πήρα κι άλλο τεστ γιατί ήθελα να βεβαιωθώ. Τελικά βγήκε κι αυτό θετικό. Το έβγαλα φωτογραφία να το έχω! Ήταν μαγική στιγμή, ήταν αυτό το συναίσθημα που αρχίζεις να κλαις από τη χαρά σου και δεν ξέρεις με τι λόγια να το μοιραστείς.

 Στον Δημήτρη δεν πρόλαβα καν να το πω, γιατί όταν με είδε με κοίταξε στα μάτια, το κατάλαβε αμέσως και κατευθείαν με αγκάλιασε. Ήταν μια πολύ δυνατή στιγμή για εμάς» εξήγησε στο People

πηγή