Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά από πού βγήκε το παρατσούκλι της «Μπουλντόζα»!

Θυμάστε πέρυσι στο Survivor που αποκαλούσαν την Ειρήνη Παπαδοπούλου οι συμπαίκτες της... μπουλντόζα; Η τραγουδίστρια για πρώτη φορά αποκαλύπτει πώς προέκυψε αυτό το παρατσούκλι και πράγματι, η ιστορία είναι πολύ ενδιαφέρουσα!  

Εχοντας πλέον κάνει έναν απολογισμό, τι κράτησες από το «Survivor»;

Γενικά, όταν περνάς από τόσες δοκιμασίες και επιβιώνεις, μόνο πιο δυνατός μπορείς να γίνεις. Δοκιμάστηκα στην πείνα, στη στέρηση, στις ανθρώπινες σχέσεις, στο να αγωνίζομαι καθημερινά κάτω από τις πιο σκληρές συνθήκες. Ηταν πρόκληση και εμπειρία ζωής.

Θα ξαναπήγαινες;

Πιστεύω ότι δεν θα πήγαινα ξανά, αλλά ποτέ μη λες ποτέ!

Ποιοι ήταν οι λόγοι που αποχώρησες;

Όποιοι και να ήταν οι λόγοι, περασμένα ξεχασμένα και καλή καρδιά.

Τελικά το προσωνύμιο «μπουλντόζα», που σου είχαν δώσει οι συμπαίκτες σου, θεωρείς ότι σου ταιριάζει;

Το βρήκα χαριτωμένο και αντιφατικό, όπως καταλαβαίνετε. Ηταν επίσης ένας τρόπος να νιώθω δυνατή. Ηταν εμπνευσμένο από τον Στάθη Ψάλτη, που ήταν κι αυτός αδυνατούλης και σε μια ταινία υποδυόταν τον μποξέρ και πριν ανέβει στο ρινγκ τού έλεγε ο προπονητής του να λέει ότι είναι «μπουλντόζα» και να το επαναλαμβάνει μέχρι να νιώσει δυνατός και να τα σαρώσει όλα. Είμαι δυνατή γυναίκα, αλλά με πολλή ευαισθησία, όμως παντού και πάντοτε επιβιώνω.

Θα σε ενδιέφερε να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα στη Eurovision;

Με μεγάλη μου χαρά θα εκπροσωπούσα τη χώρα μου σε ένα τόσο μεγάλο μουσικό φεστιβάλ, όπου ήχοι και κουλτούρες γίνονται ένα και διασταυρώνουν πολιτισμούς. Σε οποιαδήποτε αθλητική ή μουσική διοργάνωση μου δινόταν η ευκαιρία να εκπροσωπήσω την πατρίδα μου, θα το έκανα με μεγάλη περηφάνια και προσήλωση.

Ποιο είναι το πιο άμεσο όνειρό σου;

Γενικά, τα όνειρά μου τα κρατάω για μένα. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, εύχομαι ο κόσμος να αγαπήσει το νέο μου τραγούδι «Επιβιώνω» όσο εγώ.

Πηγή: Realnews 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου