Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Γιώργος Λιανός: «Το Survivor είναι το πιο δύσκολο ριάλιτι επιβίωσης»

Ο Γιώργος Λιανός μοιράζεται την παρουσίαση του Survivor μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη. 

Η σχέση του με τους παίκτες πώς είναι;

 «Είναι πολύ καλές, στο πλαίσιο που επιτρέπει και ο ρόλος μου. Επειδή βρίσκονται σε "ειδικό" περιβάλλον και περνούν αρκετά δύσκολα, δεν πρέπει να τους δοθεί η εντύπωση ότι έχουν στενές σχέσεις με οποιοδήποτε άτομο της παραγωγής. Ο καθένας έχει το ρόλο του και τα όρια πρέπει να είναι διακριτά» τόνισε στον Τηλεθεατή.

-Πώς θα χαρακτηρίζατε τις δοκιμασίες;

«Το Survivor είναι το πιο δύσκολο ριαλιτι επιβίωσης. Δεν έχει ονομαστεί έτσι τυχαία. Αυτά που έχουν περάσει οι παίκτες, πίστεψέ με δεν είναι για όλους».

-Οι παίκτριες είναι δυναμικές και ανθεκτικές;

«Κάθε μία είναι ιδιαίτερη. Το περιβάλλον του Survivor έχει φέρει σίγουρα στην επιφάνεια πτυχές του εαυτού τους, που ούτε οι ίδιες ήξεραν ότι είχαν».

-Έχετε περιηγηθεί στο νησί που ανακαλύφτηκε από τον Χριστόφορο Κολόμβο;

«Όσο μου δίνεται η δυνατότητα, λόγω προ-γράμματος, κλέβω χρόνο για να γνωρίσω αυτόν τον υπέροχο και "παρθένο" ακόμη τόπο. Τα σημάδια των εξερευνητών αλλά και του αρχέγονου πολιτισμού είναι βαθιά χαραγμένα εδώ».

-Τι κέντρισε το ενδιαφέρον σας;

«Ο πρώτος καθεδρικός ναός του Νέου Κόσμου στην παλιά πόλη του Σάντο Ντομίνγκο, που έχει χαρακτηριστεί πρωτεύουσα πολιτιστικής κληρονομιάς απ' την Unesco, είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία». Οι βαριοί σκαλισμένοι πέτρινοι τοίχοι και τα διάσπαρτα σημάδια μιας πάλαι ποτέ ανίκητης δύναμης των κονκιοταδόρες στα όμορφα αποικιακά κτίσματα σε μεταφέρουν πίσω στο χρόνο».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου