Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018

Η Ζέτα ζήτησε δικό της καμαρίνι για τον «Γιούγκερμαν» και η επιθυμία της πραγματοποιήθηκε αμέσως

Η Γιάννη Στάνκογλου.  θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Γιούγκερμαν» με τον Γιάννη Στάνκογλου. 

Η ηθοποιός ζήτησε να έχει καμαρίνι και η επιθυμία υπήρξε διαταγή για τον Δημήτρη Τάρλοου, ο οποίος θα τη σκηνοθετήσει τη νέα θεατρική περίοδο στο έργο «Γιούγκερμαν» του παππού του Μ. Καραγάτση.

Η συνεργασία της λαμπερής πρωταγωνίστριας και του Γιάννη Στάνκογλου με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του θεάτρου Πορεία στη μεταφορά στο σανίδι ενός από τα πιο συναρπαστικά μυθιστορήματα του Έλληνα συγγραφέα της Γενιάς του '30 έγινε γνωστή πριν από λίγους μήνες. Θεωρείται, δε, για το φιλότεχνο κοινό μια από τις πλέον αναμενόμενες θεατρικές παραγωγές του ερχόμενου χειμώνα. Αυτό οφείλεται φυσικά και στο δυνατό πρωταγωνιστικό δίδυμο και δη στη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία συγκαταλέγεται στις μεγάλες σταρ της τηλεόρασης, και όχι μόνο. Όταν εκείνη έμαθε, λοιπόν, ότι στο νέο της θεατρικό σπίτι οι άντρες ηθοποιοί είθισται να μοιράζονται ένα μεγάλο καμαρίνι και οι γυναίκες ένα άλλο δεν της άρεσε και τόσο.

Βλέπετε, η Ζέτα έχει συνηθίσει να απολαμβάνει την άνεση του προσωπικού χώρου στα θέατρα με τα οποία συνεργάζεται κατά καιρούς και δεν γινόταν το Πορεία να αποτελέσει εξαίρεση. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η όμορφη ηθοποιός ζήτησε από τον Δημήτρη Τάρλοου να έχει το δικό της καμαρίνι. Ποια ήταν η αντίδραση του γνωστού σκηνοθέτη και εγγονού του συγγραφέα του «Γιούγκερμαν»; Έκανε αμέσως δεκτό το αίτημά της, καθώς πιστεύει πολύ στη θεατρική χημεία της ίδιας με τον Γιάννη Στάνκογλου και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να είναι η Ζέτα δυσαρεστημένη. οι εργασίες στο Πορεία για να διαμορφωθούν τα καμαρίνια ώστε να αποκτήσει η πρωταγωνίστριά του τον προσωπικό της χώρο έχουν ήδη αρχίσει και δεν θα αργήσουν να ολοκληρωθούν.

Σημειώνεται ότι η παράσταση «Γιούγκερμαν», σε θεατρική διασκευή Στρατή Πασχάλη, θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου και θα έχει διάρκεια 180 λεπτά. Ο κεντρικός ήρωας, ο Φινλανδός Βασίλης Κάρλοβιτς Γιούγκερμαν, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Γιάννης Στάνκογλου, είναι γόνος πλούσιας οικογένειας, ίλαρχος της Λευκής Φρουράς του τσάρου, ένας τυχοδιώκτης που παλεύει με τα φαντάσματά του και οδηγείται μετά τη Ρωσική Επανάσταση στην Ελλάδα. Το παρελθόν του βαραίνουν ένας φόνος, μια γυναίκα που μοιραζόταν μ’ έναν ανθυπολοχαγό, εμπορία ναρκωτικών, κραιπάλες κάθε είδους, το ποτό, η χαρτοπαιξία, οι εκβιασμοί, οι απάτες.

Οσο για τη Ζέτα, θα υποδυθεί την Ντάινα, μια γυναίκα την οποία ο Γιούγκερμαν ποθεί σαρκικά. Ωστόσο εκείνη που αγαπά πραγματικά είναι η Βούλα, την οποία θα υποδυθεί η Θάλεια Σταματέλου.

Σημειώνεται ότι η Ζέτα είχε υποδυθεί τον ίδιο ρόλο και στη δεύτερη τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος το 2007 στον ΑΝΤ1. Στην πρώτη τηλεοπτική μεταφορά του έργου του Καραγάτση το 1976 την Ντάινα είχε ενσαρκώσει η Μιμή Ντενίση. Με λίγα λόγια, είναι... ρόλος για σταρ!

πηγή

0 σχόλια: