Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Καλοκαιρινή ανανέωση για τον ΑΝΤ1

Ανατρέποντας τα δεδομένα, ο ΑΝΤ1 θα συνεχίσει με καινούργιο πρόγραμμα το καλοκαίρι, σε μια προσπάθεια να ανακτήσει το χαμένο έδαφος στους πίνακες τηλεθέασης.

Η πρωινή ζώνη του σταθμού θα έχει καθημερινό εξάωρο ζωντανό πρόγραμμα. Αν και η αρχική σκέψη των ιθυνόντων του καναλιού του Αμαρουσίου ήταν για μια εκπομπή τετράωρης διάρκειας που θα χωριζόταν στα δύο (08.00-10.00 ενημέρωση, 10.00-12.00 ψυχαγωγία), τελικά στις αρχές Ιουλίου θα κάνουν πρεμιέρα δύο τρίωρες εκπομπές.

 Το «Καλημέρα Ελλάδα» θα δώσει τη σκυτάλη σε μια καλοκαιρινή ενημερωτική εκπομπή (07.00-10.00), την οποία θα παρουσιάζουν ανά δίδυμα και ανά 20ήμερο -με εναλλαγή- οι δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1 Ντίνος Σιωμόπουλος, Μπόγια Αντωνοπούλου, Δημήτρης Κοτταρίδης, Γιώργος Κούρος, Νίκος Ρογκάκος και Στεφανία Μουρελάτου. Αμέσως μετά, στο τρίωρο 10.00-13.00, θα ξεκινήσει ένα νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο το οποίο θα παρουσιάζουν 2 με 3 άτομα, χωρίς ακόμη να έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις για τα πρόσωπα που θα βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες.

 «Ενδεχομένως να είναι υπάρχοντες συνεργάτες του ΑΝΤ1, ίσως και νέα πρόσωπα» ανέφερε στο «Τν Εθνος» καλά ενημερωμένη πηγή του σταθμού, με την υποσημείωση πως δεν θα συμμετάσχουν κάποια μέλη από την υπάρχουσα παρέα της Φαίης Σκορδά, που θα αποχαιρετήσει το κοινό στα τέλη Ιουνίου.

«Μια ζωή» θα είναι ο ελληνικός τίτλος της νέας τουρκικής σειράς «Kadin», που θα βγει νωρίτερα στον αέρα» του καναλιού του Αμαρουσίου. Πρόκειται για διασκευή της ιαπωνικής σειράς «Γυναίκα», που ξεκίνησε στο FOX  της Τουρκίας τον περασμένο Σεπτέμβριο και ήταν από τα φετινά τηλεοπτικά hit της γειτονικής χώρας.

Η σειρά κατευθύνεται πιθανότατα στην prime time, όπως και το νέο παιχνίδι «Το ταίρι ξέρει», με επικρατέστερο για παρουσιαστή τον Τόνυ Σφήνο, το οποίο θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή με δίωρη διάρκεια και θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουλίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου