Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Νατάσσα Μποφίλιου: Πιο λαμπερή και χαρούμενη από ποτέ σε βραδινή της έξοδο, λίγους μήνες πριν από τον γάμο της! [φωτο]


Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι στα καλύτερά της και φαίνεται σε κάθε της εμφάνιση. 

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια ετοιμάζεται πυρετωδώς να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Χρήστο Κορτσέλη και δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο χαρούμενη.

Η καριέρα της πάει από το καλό στο καλύτερο και δεν είναι λίγοι εκείνοι που την έχουν χαρακτηρίσει “φαινόμενο” της ελληνικής μουσικής.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αν και έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει σε κάποια βραδινή της έξοδο είτε με τον σύντροφό της είτε με καλούς της φίλους.

Αυτή την φορά, η Νατάσσα Μποφίλιου βρέθηκε στην Ταράτσα του Φοίβου, για να απολαύσει την μοναδική Παυλίνα Βουλγαράκη. Οι δύο ερμηνεύτριες διατηρούν μια πολύ στενή φιλία και σπάνια χάνει η μία εμφάνιση της άλλης.

Η Νατάσσα διασκέδασε με τα ιδιαίτερα τραγούδια της Παυλίνας, μαζί με τους καλούς της φίλους, την γνωστή ηθοποιό, Δανάη Μπάρκα και τον ταλαντούχο μουσικοσυνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη, ενώ δεν δίστασε να ποζάρει και στον φωτογραφικό φακό, αρκετά χαρούμενη και ευδιάθετη.

 Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια πέρασε μοναδικές στιγμές, ενώ το πρόσωπό της έλαμπε, καθώς διασκέδαζε με τα αγαπημένα της πρόσωπα!

Δες όλες τις φωτογραφίες από την βραδινή της έξοδο:






πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου