Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Ποια συνεργάτις της Σκορδά δηλώνει: «Η Φαίη για εµένα είναι η καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια»

Η Σοφία Τουντούρη η οποία ανήκει στο πάνελ της εκπομπής Πρωινό Ant1 με τη Φαίη Σκορδά μιλάει για τη συνεργασία της μαζί της. 

Πώς ένιωσες όταν δέχθηκες την πρόταση για το «Πρωινό»;

Μεγάλη χαρά! Θυµάµαι πως, όταν µου τηλεφώνησε η Φαίη και µου είπε να συναντηθούµε, χάρηκα πολύ. Είχα ένα µόνιµο χαµόγελο για αρκετή ώρα αφού είχαµε κλείσει το τηλέφωνο!

Πώς είναι η Φαίη ως συνεργάτις;

Είναι υπέροχος άνθρωπος. Αληθινή, άψογη επαγγελµατίας και πολύ επικοινωνιακή. Χειρίζεται µε έναν µοναδικό τρόπο ακόµη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις στον αέρα και δίνει χώρο σε όλους ανεξαιρέτως τους συνεργάτες της. Είναι σχολείο για εµένα. Η Φαίη για εµένα -και δεν το λέω επειδή είµαι στην εκποµπή της- είναι η καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια. Συνδυάζει µυαλό, στιλ, εµφάνιση και επαγγελµατισµό. Εχει κριτήριο, άποψη, παιδεία και έµφυτη ευγένεια, ένα πακέτο δηλαδή που λίγες παρουσιάστριες διαθέτουν.

Με ποιον συνάδελφό σου θα έκανες παρέα και εκτός πλατό;

Η παρέα του «Πρωινού» απαρτίζεται από υπέροχους ανθρώπους. Πιο κοντά έχουµε έρθει µε την Τζένη, αλλά πρέπει να σου πω πως ρόλο προσωπικής ψυχολόγου µου έχει αναλάβει η Κλεοπάτρα. Ο Θέµης έχει πολύ χιούµορ, σε κάνει να γελάς, ενώ ο Κώστας ήταν από την πρώτη στιγµή πολύ φιλικός µαζί µου. Οσο για τον Αρη, είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος και απολαµβάνω τις συζητήσεις µαζί του.

Εχετε συζητήσει για του χρόνου;

Πέρασα πολύ ωραία στην παρέα του «Πρωινού». Είναι πολύ νωρίς ακόµη για συζητήσεις.

Ποια είναι η αγαπημένη σου εκπομπή;

Το «Πρωινό»! Θέλει και ερώτηµα;


Πηγή: Real

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου