Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Σοφία Βογιατζάκη: «Πάντα θέλω να κάνω τηλεόραση. Την αγαπώ»

Η Σοφία Βογιατζάκη αγαπά την τηλεόραση και θα ήθελε να κάνει κάτι ξανά σε αυτή. 


«Πάντα θέλω να κάνω τηλεόραση. Την αγαπώ. Έγινα γνωστή από το «Είσαι το ταίρι μου» άλλωστε.

 Η υποκριτική είναι εντελώς διαφορετική στην τηλεόραση. Φέτος είδα κάποια ωραία πράγματα να παίζονται. Μου αρέσει πολύ το "Το σόι σου" στον Alpha και θα ήθελα να συμμετάσχω σε κάτι τέτοιο» τόνισε στο Secret.

Η Σοφία Βογιατζάκη είναι περήφανη νια την οικογένεια της και τους φίλους της. Την εξοργίζουν η αδικία και η αχαριστία και αυτό που την κάνει ευτυχισμένη είναι να είναι καλά οι άνθρωποι που αγαπά, να μπορεί να μη χρωστάει και να πληρώνει τις υποχρεώσεις της, καθώς και τα χάδια με τον σκύλο της.

Η σχέση της με τα social media δεν είναι καλή. Στις αναρτήσεις της τη βοηθά συνήθως η αδερφή της, γιατί φοβάται μήπως δεν κάνει κάτι σωστά, αλλά πραγματικά εξεπλάγη όταν είδε την ανταπόκριση που είχε το βίντεο της ως Νέτας από τη Eurovision.

«Ξεκίνησε ως πλάκα και τελικά έγινε ένας ντόρος που δεν περίμενα. Είναι σημείο των καιρών και αυτή η ξαφνική απήχηση από ένα βίντεο λίγων λεπτών. Βέβαια, έλαβα δεκάδες μηνύματα και ήταν ακόμα μια ευκαιρία να δεχτώ την αγάπη του κόσμου. Αυτό μου άρεσε πραγματικά πολύ».

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου