Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Στέλιος Κρητικός: «Δεν έχω προτάσεις για εκπομπές»

Τελικά το Survivor είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται;

 Τι πιστεύει ο Στέλιος Κρητικός έπειτα από την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο;

 «Είναι πιο δύσκολο και το λέω με ειλικρίνεια. Είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις, είναι ένα παιχνίδι για λίγους, όχι για όλους!» τόνισε στο TV Kous Kous.

-Είναι όμως και ένα παιχνίδι που δίνει ευκαιρίες στους παίκτες;

«Εγώ δεν θα μείνω στη δύναμη του «Survivor», αλλά στη δύναμη που έχει η τηλεόραση. Είναι ένα μέσο που μπορεί να σε κάνει γνωστό, αγαπητό, μπορεί να δώσει δεκάδες ευκαιρίες. Σημασία έχει να πιάνεις τις ευκαιρίες και να τις εξελίσσεις.»

-Στη δική σου περίπτωση υπάρχουν πολλές προτάσεις;

«Το παιχνίδι μου έδωσε ένα τεράστιο δώρο, την αγάπη του κόσμου, τη λατρεία που μου δείχνουν και που δεν την ανταλλάσσω με εκατομμύρια ευρώ.»

-Κάνεις συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο;

«Ναι, ψάχνω με τη σύζυγο μου ένα χώρο στο Φάληρο γ*α να δημιουργήσουμε μια σχολή χορού και θεάτρου. Μιλάω με τον Γιάννη Βούρο για να ανεβάσουμε μία παιδική παράσταση και είμαι ενθουσιασμένος γιατί έκλεισε η συμφωνία με τον εκδοτικό οίκο Λιβάνη, για να εκδώσω το πρώτο μου παιδικό βιβλίο με τίτλο «Οταν ο μικρός Ντομινίκ θύμωσε με το Φεγγάρι». Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος και ότι έχω αντλήσει έμπνευση γι' αυτό από το «ταξίδι» μου στον Αγιο Δομίνικο.»

-Έχεις προτάσεις για εκπομπές;

«Οχι, δεν έχω, όμως, θα με ενδιέφερε να κάνω κάτι κοντά στα δικά μου δεδομένα. Δεν θα ήθελα να είμαι κάπου απλά για να είμαι... θέλω να με γεμίζει το πρότζεκτ που θα μου προταθεί.»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου