Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Τριαντόπουλος: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος θα μείνει για πάντα στην ιστορία» (βιντεο)

Στη Μητρόπολη Αθηνών για το «τελευταίο αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (13/06/2018) ο Τάκης Τριαντόπουλος.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να πούμε αυτό που νιώθουμε σήμερα. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν το μεγαλείο του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έχει αφήσει μεγάλη παρακαταθήκη και τεράστιο έργο. Θα μείνει για πάντα στην ιστορία», ήταν τα πρώτα λόγια του CEO της DPG, κ. Τάκη Τριαντόπουλου.

Ο κ. Τριαντόπουλος εξέφρασε τη συγκίνησή του για το πλήθος που συρρέει από το πρωί στη Μητρόπολη Αθηνών. «Είναι συγκλονιστικό το πόσος κόσμος βρίσκεται εδώ για το ''τελευταίο αντίο'' στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έρθει ο κόσμος εδώ χωρίς να ταλαιπωρηθεί».

«Θέλω να δώσω τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Εμείς θα στηρίζουμε πάντα την οικογένεια και την προσπάθεια που κάνει. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε όσο μπορούμε το έργο του Παύλου Γιαννακόπουλου. Το έργο του για τον Παναθηναϊκό, για τον ελληνικό πολιτισμό και το ελληνικό επιχειρείν».

Αναφορικά με τη σχέση του με τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τόνισε: «Το θεωρώ ευλογία που τον γνώρισα. Την πρώτη φορά που τον συνάντησα, μου έσφιξε το χέρι και μου είπε ''Τιμή μου που σας γνωρίζω''. Αυτός ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος».

Δείτε το βίντεο…



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου