Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Χρήστος Κυριαζής: «Με βρήκε η ιδανική γυναίκα! Ήταν το καλοκαίρι του 2000 στην Αίγινα»

Το τραγούδι «Εχω κλάψει», που έγινε τεράστια επιτυχία πριν από μερικά χρόνια, είναι, όπως έχει παραδεχθεί και ο ίδιος ο Χρήστος Κυριαζής, βιωματικό.

Στην ερώτηση αν οι γυναίκες τον έχουν πληγώσει, ο ίδιος απαντά στη Realnews: «Εχω αγαπηθεί πολύ και έχω πληγωθεί πολύ. Φυσικά και έχω κλάψει για γυναίκα, δεν είναι ντροπή. Αλλά αυτό δεν είναι και το νόημα της ζωής;

 Τι θα ήταν η ζωή χωρίς τις γυναίκες;». Παρότι ο κόσμος δεν γνωρίζει σχεδόν τίποτα για την προσωπική του ζωή, παρά μόνο για την παθιασμένη σχέση του με τη Βάνα Μπάρμπα, ο ίδιος επιμένει να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Εχω την οικογένειά μου, αλλά δεν μου αρέσει να προβάλλω την προσωπική μου ζωή», ξεκαθαρίζει, ενώ, όταν ερωτάται αν στην πορεία της μέχρι σήμερα ζωής του βρήκε την ιδανική γυναίκα, απαντά: «Με βρήκε εκείνη! Ηταν το καλοκαίρι του 2000 στην Αίγινα.

 Από τότε άλλαξε η ζωή μου για πάντα!». Σύντομα, ο αγαπημένος τραγουδοποιός θα βιώσει μία από τις πιο ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές του, καθώς παντρεύεται ο γιος του Αρης, που έχει αποκτήσει από τη σχέση του με τη Μαρία ΔιαμαντήΠατέρα, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, η οποία είναι γνωστή για το τεράστιο κοινωνικό της έργο.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου