Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Αντώνης Λουδάρος: «Έχω ένα δημιουργικό άγχος, όχι πανικό»

Ο Αντώνης Λουδάρος είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός. Είτε αντρικός είτε γυναικείος ο ρόλος, καταφέρνει και τον προσαρμόζει ανάλογα πάνω του. 

 «Είναι μια διαδρομή που γίνεται και από τις δύο πλευρές, εγώ πάω προς το ρόλο και ο ρόλος έρχεται προς εμένα. Το δυσκολότερο σε αυτό είναι να  έχεις ψυχραιμία  και να μη σε πιάσει πανικός. Είναι εύκολο να μην έχεις ψυχραιμία σε αυτούς τους ρόλους» τόνισε στο Λοιπόν.

-Σε έχει πιάσει πανικός;

«Ναι, αλλά όχι σε τραγικό βαθμό, που να το θυμάμαι ιδιαίτερα ή να με στείλει στο νοσοκομείο. Έχω ένα δημιουργικό άγχος, όχι πανικό, είναι πώς το αντιμετωπίζει αυτό. Το αντιμετωπίζω με ψυχραιμία. Ευτυχώς, έχω πάντα ανθρώπους δίπλα μου που με στηρίζουν, από το δικό μου περιβάλλον. Είσαι σε άλλα χέρια, όταν κάνεις κάτι τέτοιο. Τώρα, ουσιαστικά, έχω παρατήσει τη ζωή μου και ασχολούμαι μόνο με αυτό, για να βγει.

 Αυτό δεν είναι και πολύ ευχάριστο, γιατί το καταλαβαίνω μόνο εγώ. Οι γύρω μου το καταλαβαίνουν, το κατανοούν, αλλά δεν είναι και πολύ ευχάριστο κάθε τρείς μήνες να χάνεσαι για ένα μήνα για τις επίσημες πρόβες. Αυτό, αργά ή γρήγορα, πληρώνεται με την προσωπική ζωή και δεν είναι αυτό που θα ήθελα, αλλά δεν γίνονται όλα. Δεν μπορώ να έχω την τέλεια προσωπική ζωή και την τέλεια καριέρα.»

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου