Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Δεν θα πιστεύετε ποιοι πρώην παίκτες reality επιβίωσης είναι ζευγάρι εδώ και ένα μήνα! (φωτο)

Γνωρίστηκαν στο παιχνίδι επιβίωσης όπου συμμετείχαν όμως μόλις έναν μήνα πριν αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι και να ενδώσουν στην ιδιαίτερη χημεία που είχε αναπτυχθεί ανάμεσά τους. 

O λόγος για τον Κωνσταντίνο Δρούλια ο οποίος απολαµβάνει τις τελευταίες ηµέρες τις διακοπές του στη Μύκονο µαζί µε τη νέα του σύντροφο, επίσης τραγουδίστρια, Ιρένε Τρόστ. Αν και οι δυο τους δεν κρύβονται και περπατούν µαζί στα πλακόστρωτα σοκάκια του νησιού, προς το παρόν κρίνουν ότι είναι πολύ νωρίς για να µιλήσουν για τη σχέση τους.

Η Ελληνοολλανδέζα καλλονή έχει µαγέψει τον λυράρη και, όπως υποστηρίζουν οι κοινοί τους φίλοι, αυτό το ειδύλλιο ήρθε για να µείνει. Ολα ξεκίνησαν από το ριάλιτι περιπέτειας «Survival Secrets» του Epsilon. Οι δυο τους ένιωσαν από την αρχή έλξη, η οποία εδώ και έναν µήνα έχει εξελιχθεί σε σχέση.

Στην αρχή, ο frontman του συγκροτήµατος Droulias Brothers και η Ιρένε επικοινωνούσαν µόνο φιλικά, αλλά στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι η µεταξύ τους χηµεία τούς οδηγεί σε άλλα µονοπάτια. Και οι δυο συµφωνούν ότι είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε δηµόσια δήλωση και προτιµούν να ζουν µέρα µε τη µέρα τον έρωτά τους.

Μάλιστα, συμφωνα με τη Realnews, µετά τη Μύκονο σκέφτονται να επισκεφθούν ξανά την Κουρούτα -το µέρος όπου έγιναν τα γυρίσµατα για το ριάλιτι που τους έφερε κοντά. Οσοι τους συναντούν µαζί συµφωνούν σε ένα πράγµα: ότι ταιριάζουν πολύ. Εχουν χιούµορ και είναι και οι δύο πολύ χαµογελαστοί.

Χωρίς να κρύβονται, αποφεύγουν όσο µπορούν τη δηµοσιότητα, προκειµένου να κρατήσουν τη σχέση τους όσο γίνεται πιο ανεπηρέαστη από εξωτερικούς παράγοντες.




Πηγή φωτό: NDP

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου