Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

Δέσποινα Βανδή: Μας δείχνει πώς να φτιάξουμε το πιο νόστιμο γιουβέτσι


Η Δέσποινα Βανδή είναι εξαιρετική μαγείρισσα και αγαπά να επιμελείται προσωπικά το μενού για την οικογένειά της. 

Μπορεί αυτό το διάστημα να βρίσκεται σε περιοδεία με το Mamma Mia σε όλη την Ελλάδα αλλά με την πρώτη ευκαιρία φροντίζει να περιποιείται τους δικούς της.

 Για αυτό και στη μία μόλις ημέρα της επιστροφής της στην Αθήνα έφτιαξε σπιτικό φαγητό για τους αγαπημένους της.

Επέλεξε να μαγειρέψει ένα πεντανόστιμο γιουβέτσι με κοτόπουλο. «Μια μέρα στην Αθήνα και μαγειρεύω ο,τι προλαβαίνω», σημείωσε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας δίνοντάς μας και μερικά tips για το πως θα το πετύχουμε.

Οι δικοί της φαίνεται πως απόλαυσαν ιδιαίτερα την επιστροφή της και γεύτηκαν για ακόμα μια φορά τις δημιουργίες της.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι είναι από τις πιο καλές οικοδέσποινες της εγχώριας showbiz.
Γιουβετσακι με κοτόπουλο στο φούρνο σήμερα για την οικογένεια! Μια μέρα στην Αθήνα και μαγειρεύω ο,τι προλαβαίνω!!! Θέλω να σας πω επι τη ευκαιρία ότι το γιουβέτσι το έκανα διαφορετικά παλιά και δε μου πετύχαινε πάντα! Άκουσα λοιπόν μια μέρα την @argirobarbarigou να λέει πως όταν το βγάζουμε από το φούρνο καλό είναι να πετάμε μέσα στο ταψί 3-4 παγάκια! Όσο παράξενο κι αν μου φάνηκε το έκανα!Και είχε δίκιο!Δεν ξαναλασπωσε ποτε!!! Δοκιμάστε το αν και κάποιοι μπορεί ήδη να το εφαρμόζετε !❤️
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

πηγή 

0 σχόλια: