Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Έλλη Κοκκίνου: Η αναφορά στον χωρισμό της με τον Μπόγρη και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για τον χωρισμό της με τον Γιώργο Μπόγρη ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Είναι πολλά τα χρόνια. Πώς ήταν αυτός ο ένας χρόνος ελευθερίας; Δεν σε επαναπροσδιορίζει ένας τέτοιος χωρισμός;

Ήταν δύσκολος χρόνος. Επαναπροσδιορισμού, όπως λες. Έπρεπε να βρω τα πατήματα μου, να βρω τον εαυτό μου, να καταλάβω τι συμβαίνει, να αλλάξω τις συνήθειες μου. Επτά χρόνια είναι πολλά. Μηδενίζεις και ξεκινάς ξανά. Σήμερα όμως, στα 48 μου, ξέρω ότι όλα περνάνε.

Να ρωτήσω γιατί χωρίσατε ή γίνομαι αδιάκριτος;

Υπήρχαν λόγοι, αλλά λόγοι που δεν αφορούν κανέναν παρά μόνον εμάς τους δύο. Κάτι πολύ σοβαρό για εμένα και τον σύντροφο μου δεν μου αρέσει να γίνεται αντικείμενο κουβέντας και κουτσομπολιού σε μια παραλία, σε ένα καφέ, όπου διαβάζει κανείς το περιοδικό. Γιατί είναι κάτι προσωπικό μου και εγώ τα προσωπικά μου τα σέβομαι και τα αγαπώ. Όποιο και αν είναι το βέλος, σέβομαι αυτό που έχω ζήσει. Θεωρώ ευτελές το να βγαίνω και να μιλάω για τους λόφους του χωρισμού μου. Το ίδιο έκανα και με τον γάμο μου. Δεν είπα ποτέ δημοσίως γιατί χώρισα.

Δεν είναι καταπιεστικό να πρέπει να περιφρουρείς τη σχέση σου από τη δημοσιότητα και τα σχόλια;

Είναι πολύ κουραστικό, αλλά δεν γίνεται αλλιώς.  Από ένα σημείο και μετά όμως ήμουν πολύ άνετη.

Ναι, και μάλιστα δεν φοβήθηκες ποτέ τα αρνητικά σχόλια γι' αυτήν τη σχέση που μπορεί στερεοτυπικά να μην άρεσε σε κάποιους.

Δεν έχω κανέναν λόγο να υποστηρίξω ή να επιβεβαιώσω τίποτα και σε κανέναν. Δεν αφορά κανέναν μια δική μου επιλογή. Να τους αφορούν οι δικές τους επιλογές. Ούτε θα δικαιολογηθώ, ούτε θα απολογηθώ, ούτε θα τεκμηριώσω την επιλογή μου, ούτε θα δώσω εξηγήσεις. Γιατί απλώς αφορά τη δική μου ζωή.

Μένατε μαζί με τον Γιώργο;

Όχι.

Όταν χωρίζεις, είσαι απόλυτη; Κλείνεις την πόρτα για πάντα ή αφήνεις ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης;

Εξαρτάται από τη σχέση και τους λόγους του χωρισμού. Πάντα υπάρχει μια περίοδος χάριτος που δεν ξέρεις αν είναι οριστικό ή όχι. Αλλά και τι είναι οριστικό στη ζωή μας; Ξέρω ζευγάρια που έχουν χωρίσει για 4-5 χρόνια, και μετά είναι ξανά μαζί.

Στην προκειμένη περίπτωση τι έκανες;

Δεν θα απαντήσω.

Μου αρέσει που γελάς

Δεν υπάρχει λόγος να απαντήσω.

Ο γιος σου γνώριζε τον Γιώργο; 

Γνωρίζονταν, αλλά δεν ήξερε ότι είχαμε σχέση. Τον είχα προφυλάξει πολύ.

Πώς τον προφυλάσσεις; Μπορεί να ακούσει οτιδήποτε στο σχολείο.

Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό γύρω από εμένα, οπότε δεν ανησυχώ για ό,τι μπορεί να ακούσει. Δεν επιτρέπω να έχει επαφή με τη δημοσιότητα. Επίσης, δεν εξιδανικεύω τη δουλειά μου στο σπίτι μου, ούτε στο παιδί μου. Ξέρει ότι η μαμά είναι τραγουδίστρια που τη γνωρίζει ο κόσμος, τόσο απλά.

Πηγή: Down Town

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου