Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Έλλη Κοκκίνου: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν θα διαψεύσω ούτε θα επιβεβαιώσω»

Είναι αποφασισμένη στα 48 της να περάσει πολύ ωραία.

Όπως η ίδια δηλώνει θέλει να ξεκινήσει κάτι καινούργιο στη ζωή της.

Ο λόγος για την Ελλη Κοκκίνου, η οποία μιλά στο Down Town για την προσωπική της ζωή αλλά και για το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για εκείνη.

Σήμερα, στα 48 σου, νιώθεις έτοιμη για έναν νέο έρωτα;

«Εγώ στα 48 μου θα περάσω πάρα πολύ ωραία. Είμαι αποφασισμένη. Νιώθω καλά με εμένα και θα ήθελα να ξεκινήσω κάτι καινούργιο. Αλλά για να μείνω με κάποιον από τη στιγμή που έχω ένα παιδί, πρέπει να περάσει από 40 κύματα»

Έχει γραφτεί ότι βγαίνεις με έναν επιχειρηματία. Τα βλέπεις αυτό που γράφονται για εσένα; «Δεν γκουγκλάρω να δω τι λένε, αλλά τα βλέπω στα sites. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν θα διαψεύσω ούτε θα επιβεβαιώσω. Αυτό το έκανα μόνο μια φορά, πέρυσι τον Σεπτέμβριο, που μας είχαν παρουσιάσει ως ζευγάρι με τον κολλητό φίλο του Γιώργου. Βγήκα και το διέψευσα γιατί ήταν χυδαίο»

Ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχουν πει για εσένα;

«Α! Έχουν βγει κάτι πλαστικοί χειρουργοί και έχουν πει ότι μου έχουν κάνει πάρα πολλές πλαστικές. Ήταν ένας που έλεγε «εγώ στην 'Ελλη έχω βάλει ποπό». Πραγματικά, δεν! Νομίζω καταλαβαίνεις αν είναι αληθινός ή όχι. Τι να πω. Μια μεσοθεραπεία κάνω, αλλά δεν κάνουμε πια μόνο όσοι είμαστε στη showbiz. Ακόμη και τα 25άχρονα κορίτσια κάνουν και δεν θα έπρεπε. Και κάνω και λίγο botox, αλλά και ποιος δεν κάνει», λέει η ίδια.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου