Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Γιάννης Χατζηγεωργίου - Σοφία Κρανιά: Μόλις χώρισαν!

O Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Σοφία Κρανιά δεν είναι πια μαζί. 

Έπειτα από ένα χρόνο φλογερού έρωτα, ο ηθοποιός και η χορεύτρια αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Τίτλοι τέλους στη σχέση του Γιάννη Χατζηγεωργίου με τη χορεύτρια, Σοφία Κρανιά. Επειτα από έναν χρόνο κοινής πορείας, το ζευγάρι, που έδειχνε πολύ ερωτευμένο, είχε κάνει αρκετές κοινές εμφανίσεις μέσα στα... μέλια, ενώ είχαν γνωριστεί και οι οικογένειές τους, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.  Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η ρήξη στη σχέση τους ήρθε πριν από περίπου δύο μήνες, αλλά ο χωρισμός τους είδε το φως της δημοσιότητας σχετικά πρόσφατα.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε τον Μάρτιο του 2017, ωστόσο η είδηση του δεσμού τους ήρθε μαζί με τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Ελούντα τον περασμένο Αύγουστο, όπου απαθανατίστηκαν σε πολύ τρυφερά ενσταντανέ.

Τους επόμενους μήνες ο ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός από τη σειρά «Ταμάμ» ως Τζεμ, και η δασκάλα χορού ήταν αχώριστοι και πολύ αγαπημένοι, ενώ υπήρξαν και δημοσιεύματα που τους ήθελαν να συγκατοικούν, κάτι που εκείνος διέψευσε.

«Με τη Σοφία είµαι πάρα πολύ καλά, είναι ένας άνθρωπος που επηρεάζει πολύ θετικά τη ζωή µου! Νιώθουµε πολύ δηµιουργικοί. ∆εν µένουµε µαζί. Κάνουµε, όµως, σχεδόν τα πάντα µαζί, από πικνίκ µέχρι χορό κι από µπόουλινγκ µέχρι εκδροµές. Εχει µια ανατρεπτική προσωπικότητα και δεν φοβάται να λειτουργεί σαν παιδί.

Ξέρουµε ότι η µεγαλύτερη µαγεία στη σχέση είναι να κρατήσεις ζωντανό αυτό το... παιδί» είχε πει σε συνέντευξή του πριν από αρκετό καιρό ο ηθοποιός, νικητής του τελευταίου «Your Face Sounds Familiars» και προσφάτως συγγραφέας του βιβλίου «Ζιάκ, η έκλειψη». Το τι επακολούθησε και αυτή η μεγάλη αγάπη έκανε... φινάλε το ξέρουν μόνο οι ίδιοι.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου