Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

Η σκληρή απάντηση του Ιωάννη Παπαζήση στην Έλενα Ακρίτα: «Να μην ανοίξω το βρωμόστομά μου»! (βιντεο)

Τα έχωσε on air o Παπαζήσης στην Ακρίτα!

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10» ήταν ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Νικολέτα Ράλλη τον ρώτησε για την αρνητική κριτική που έγραψε η Έλενα Ακρίτα για τη Βανέσσα Αδαμοπούλου όσον αφορά τα «διάσημα» πρόσωπα που πηγαίνουν τα τελευταία χρόνια στην Επίδαυρο.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης απάντησε: «Πρώτα να μιλήσω ως προσωπικότητα, ως άνθρωπος… Καλύτερα να μην ανοίξω το στόμα μου, ας το κλείσουμε εκεί να μην ανοίξω το βρωμόστομά μου!

Δεύτερον, ως σύζυγος, με έχει καλύψει απόλυτα η Βανέσα. Ως σύζυγος μπορώ να ζητήσω κι εγώ συγγνώμη γιατί έχει έρθει και σε άλλες παραστάσεις, θα της πω να μην ξανάρθει. Είναι ντροπή στις μέρες μας να έρχεται η σύζυγός σου να σε βλέπει. Κι εγώ και η Βανέσα φημιζόμαστε ότι πηγαίνουμε σε πολλές πρεμιέρες και πολύ μαϊντανοί είμαστε. Να κάνει πρεμιέρα ο άντρας σου, να πρωταγωνιστεί σε ένα έργο στην Επίδαυρο και να το σχολιάζουνε… Δηλαδή, πάει λίγο και στο IQ. Δηλαδή, γκουγκλάρεις και βρίσκεις φωτογραφία από τα μπουζούκια, ε δες και ότι είναι παντρεμένοι ας πούμε… Και τρίτον, ως μέλος της παράστασης, εμείς προσωπικά δεν κάνουμε διακρίσεις στο κοινό. Θέλουμε όλο το κοινό να έρθει να μας δει και για μένα είναι όλοι ισάξιοι θεατές, ακροατές και κριτές».

Δείτε το σχετικό βίντεο!πηγή

0 σχόλια: