Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αστεία συνάντηση με την Ζωή Ανδρονικίδου λίγο πριν ξεκινήσει ο τελικός του Survivor! (βιντεο)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Ζωή Ανδρονικίδου είχαν μπει την ίδια μέρα στο Survivor, περίπου ένα μήνα μετά την έναρξη του δεύτερου κύκλου του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ

Η νεαρή Μαχήτρια ήταν κατά κύριο λόγο η επιλογή της Διάσημης παίκτριας για να ανταγωνιστούν στις κούρσες των αγωνισμάτων. Βέβαια, κάθε φορά που πήγαιναν στην αφετηρία για να αγωνιστούν, η Κωνσταντίνα προσπαθούσε να πιάσει συζήτηση με την Ζωή, με εκείνη να μην της απαντά… τίποτα!

Κωνσταντίνα και Ζωή συναντήθηκαν ξανά πριν λίγη ώρα, με αφορμή τον μεγάλο τελικό του Survivor, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 21:00 ακριβώς. Η γνωστή παρουσιάστρια προσπαθούσε ξανά να μιλήσει με την πρώην παίκτρια, με την Ζωή να μην απαντά στις ερωτήσεις της για ακόμη μια φορά.

Δες το απολαυστικό βίντεο:



Η Ζωή Ανδρονικίδου, όταν παραχώρησε συνέντευξη στο Survivor Πανόραμα, αποκάλυψε πως όχι μόνο απαντούσε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά οι δυο τους τα έλεγαν όσο περισσότερο μπορούσαν στις συναντήσεις τους παρά τις παρατηρήσεις που δέχονταν.

«Γέλασα όταν βγήκα και τα είδα όλα αυτά. Κανονικά μιλούσαμε. Δεν επιτρέπεται, αλλά επειδή εκεί δεν είναι κανείς να μας ελέγχει, εντάξει, βρίσκαμε την ευκαιρία. Μου έλεγε κι άλλα η Κωνσταντίνα. Κι εγώ κι αυτή, χαμός. Μέχρι να πάει ο Σάκης στη θέση του εμείς μιλούσαμε. Η Κωνσταντίνα μου έλεγε ότι έχει άγχος».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου