Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Άβα Γαλανοπούλου: «Ο πρόεδρος του δικαστηρίου µε παρότρυνε να παλέψω για τα υπόλοιπα 400.000 ευρώ»

Η Άβα Γαλανοπούλου πέρασε πολύ μεγάλη φουρτούνα στην προσωπική της ζωή

Η Άβα Γαλανοπούλου πέρασε πολύ μεγάλη φουρτούνα στην προσωπική της ζωή, όμως η απόφαση του δικαστηρίου η οποία και έκρινε ένοχο τον πρώην σύντροφό της και τον υποχρεώνει να της επιστρέψει μέρος των χρημάτων που απεδείχθη ότι της απέσπασε, την κάνει και πάλι να χαμογελά.

 Η ίδια τώρα δείχνει έτοιμη να επιστρέψει στη δουλειά της και μάλιστα όταν ερωτάται αν είχε προτάσεις και αν τις μελετά, η ηθοποιός απαντά: «Ναι, έχουν αρχίσει κι έρχονται προτάσεις που τις µελετώ τώρα που νιώθω καλύτερα. Αλλά είµαι ανοιχτή και σε άλλες. Θέλω να έρθουν ωραίοι ρόλοι σε δυνατά έργα.

Θέλω να ξαναβγώ στη σκηνή... Επεσα, χτύπησα, αλλά σηµασία έχει να βρίσκεις το σθένος να σηκώνεσαι ξανά. Και να µην παραδίδεις τα όπλα. Εγώ, στο ξαναλέω, µπήκα κάποια στιγµή στην παγίδα να παραδοθώ, µην αντέχοντας τον πόνο που ένιωθα. Τελικά, όµως, είµαι όρθια και σύντοµα θα είµαι και πιο δυνατή.

Την αγαπώ την Άβα και θα τη φροντίσω περισσότερο. Το τονίζω αυτό στη συνέντευξή µας, γιατί είναι πολλοί αυτοί που ανησύχησαν µε την περιπέτειά µου κι έχουν την αγωνία µου. Κέρδισα µια νίκη, έχω δρόµο µπροστά µου, µια και ο πρόεδρος του δικαστηρίου µε παρότρυνε να παλέψω να πάρω και τα υπόλοιπα 400.000 ευρώ που απέσπασε ο πρώην σύντροφός µου, αλλά προχωράω µπροστά κι αυτό είναι που έχει σηµασία.

Νιώθω ήδη καλύτερα και είµαι αισιόδοξη για τα ωραιότερα που έρχονται. Ξέρεις, η απόφαση του δικαστηρίου που µε δικαίωσε µε δυνάµωσε και µε όπλισε µε θάρρος να συνεχίσω για όσα θέλω και αγαπάω».

Πηγή: Realnews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου