Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Ο Χρήστος Δάντης στη σειρά «Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές»

Θα κάνει ένα σούπερ guest στη σειρά Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές

Ιστορίες οικογενειακής... τρέλας στη νέα κωμική σειρά του Star.

Αυτή την εβδομάδα ο Χρήστος, η Αντζι και οι υπόλοιποι ήρωες αναστατώνονται από γκεστ - έκπληξη και αναπάντεχες καταστάσεις...

Μια ξαφνική άφιξη πυροδοτεί νέους καβγάδες στην οικογένεια. Η χίπισσα Σάντι (Ισαβέλλα Βλασιάδου), θεία του Χρήστου από τη Λάρισα, εγκαθίσταται προσωρινά στο σπίτι για να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Ντένη (Χρήστος Δάντης). Φανατική των Led Zeppelin θέλει να μυήσει τα παιδιά και τη Φάνη στη φιλοσοφία του sex, drugs & rock and roll. Για να την ξεφορτωθεί, η Άντζι κουβαλάει ως... προξενιό τον ξάδερφο της τον Αλέξανδρο (ΆκηςΣακελλαρίου), έναν  αδέκαρο διανοούμενο που κάποτε σύχναζε στο διάσημο κλαμπ «Στούντιο 54» της Νέας Υόρκης.

Αλέξανδρος και Σάντι τα φτιάχνουν τελικά, αλλά αρχίζουν να σπαταλούν τα χρήματα της Αντζι. Η τελευταία προσπαθεί να βρει τρόπους να εκδώσει ο Αλέξανδρος στην Αμερική το βιβλίο του για το «Στούντιο 54», ώστε να... ξεκουμπιστεί μαζί με τη Σάντι . Ωστόσο εκείνος εξαφανίζεται, οπότε ο Χρήστος αναγκάζεται να επιστρατεύσει τον πρώην της θείας, μήπως και τα ξαναβρούν.

Σωσίας του... Χρήστου Δάντη, ο Ντένης είναι μουσικός. Από ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας, φαίνεται να γνωρίζει την Αντζι από παλιά. Συγκεκριμένα, από ένα free camping γυμνιστών!

Πηγή: Τηλέραμα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου