Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Η κακή κριτική με αφήνει ανέπαφο»

Για όλα όσα τον εξοργίζουν σήμερα, αν είναι ικανοποιημένος με την πορεία του αλλά και πως επιδρούν πάνω του οι κριτικές, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Σήμερα τι σας εξοργίζει;

«Δεν εξοργίζομαι με πολλά πράγματα σήμερα. Ξοδεύω περισσότερο χρόνο να καταλάβω εμένα και πώς θα επηρεάσω τη ζωή μου, παρά να ασχολούμαι με το τι με ενοχλεί απέξω. Αντιπαθώ την αγένεια. Δεν μιλάω για την έλλειψη καλών τρόπων. Δεν αντέχω την αγένεια στη ζωή, το να μην υπάρχουν εκτίμηση και σεβασμός. Η αγένεια είναι επικίνδυνη»

Μέχρι στιγμής είστε ικανοποιημένος με την πορεία σας;

«Είμαι ικανοποιημένος. Κάνω αυτήν" τη δουλειά όπως την ονειρεύτηκα, πληρώνομαι και ζω με αξιοπρέπεια συναντώντας ανθρώπους που θαυμάζω και με γοητεύουν»

Παρακολουθείτε τις κριτικές;

«Οχι, δεν παρακολουθώ τις κριτικές. Μια καλή κριτική είναι μια φιλοφρόνηση. Δεν με ενδιαφέρει ούτε η καλή ούτε η κακή κριτική. Η καλή κριτική συναντάει τη φιλαρέσκεια. Η κακή κριτική με αφήνει ανέπαφο, διότι βασικό μου κριτήριο είναι η γνώμη που έχω και η γνώμη των συνεργατών μου. Οι καλλιτέχνες ξέρουμε τι κάνουμε, αν είναι κάτι μέτριο ή καλό. Το αν μας αρέσει ή όχι μια παράσταση είναι υποκειμενικό. Δεν έχουμε όλοι το ίδιο γούστο», λέει στον Ελεύθερο Τύπο ο ηθοποιός.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου