Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

Παπακώστας: Ο σεφ της Ελένης συγκινεί με την ανάρτηση του στα social media (φωτο)

Συγκινεί ο σεφ της Ελένης Μενεγάκη

Το δικό του μήνυμα στέλνει μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram o George Παπακώστας

«Έχουν περάσει 5 μέρες από την φονική φωτιά στην Αττική και ενώ όλοι ελπίζουμε να μην αυξηθεί ο αριθμός των θυμάτων και να τελειώσει το δράμα που ζουν οι συνάνθρωποί μας, εγώ ελπίζω και για κάτι ακόμα.

Είδα αυτές τις μέρες πόσο όλοι μας ενωθήκαμε να βοηθήσουμε όπως μπορούσαμε και πραγματικά συγκινήθηκα. Σκέφτομαι πόσο καλύτερα θα ήταν η Ελλάδα μας εάν από εδώ και πέρα όλοι σκεφτόμασταν τους συνανθρώπους μας πρώτα και μετά την πάρτη μας.

Να σεβόμαστε τους νόμους και τους κανόνες αλλά και να πιο πολύ να σκεφτόμαστε. Δεν είναι δύσκολο να καθαρίσουμε το οικόπεδο μας από τα ξερά όπως δεν είναι δύσκολο να μην πετάμε τα σκουπίδια μας και το αναμμένο τσιγάρο από το παράθυρο.

Δεν θα πάθουμε κάτι εάν είμαστε 4οι στο φανάρι αντί να πάμε να χωθούμε μπροστά. Η ΛΕΑ είναι μόνο για έκτακτη ανάγκη και το φανάρι είναι κόκκινο για ένα λόγο.

 Ελπίζω σε ένα καλύτερο αύριο και σε μια κοινωνία που θα υπάρχει σεβασμός από όλους προς όλους. Ελπίζω να μην υπάρξει ποτέ ξανά ούτε ένα θύμα από ανθρώπινο χέρι η έστω ανθρώπινη αμέλεια.

Ελπίζω να μας εκπροσωπούν άνθρωποι που αγαπάνε αυτούς που τους ψήφισαν παραπάνω από την ίδια τους τη θέση. Και τέλος ελπίζω να μην ξεχαστεί ΠΟΤΕ η μνήμη των συνανθρώπων που χάθηκαν αυτές τις μέρες ??», έγραψε

πηγή