Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Παύλος Βαρδινογιάννης – Τζίνα Αλιμόνου: Νέα απόφαση στη διαμάχη του πρώην ζευγαριού

Ο επιχειρηματίας απαντά στη μήνυση της ηθοποιού με μήνυση για κακούργημα...

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Παύλο Βαρδινογιάννη και την Τζίνα Αλιμόνου.

 Η ηθοποιός επισκέφθηκε το Α.Τ. Ψυχικού για να υποβάλλει μήνυση κατά του πρώην συζύγου της, ισχυριζόμενη ότι δεν έχει λάβει τίποτα από τη διατροφή που όριζε η απόφαση με αριθμό 2819 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Επειδή, λοιπόν, το αδίκημα της μη καταβολής διατροφής είναι διαρκές, ο επιχειρηματίας κινδυνεύει με σύλληψη ακόμη και μετά την παρέλευση του αυτοφώρου.

Ωστόσο, σύμφωνα με δικόγραφο που κατέθεσε η πλευρά Βαρδινογιάννη στο Πρωτοδικείο Αθηνών στις 2 Ιουλίου, το οποίο έφτασε στα χέρια μας, με προσωρινή διαταγή ορίζεται δικαίωμα επικοινωνίας του επιχειρηματία με τα παιδιά του από τις 15 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου του 2018 -25 συνεχόμενες ημέρες αντί για 2 δεκαπενθήμερα που αναφέρει η προηγούμενη απόφαση-, ενώ η διατροφή που είναι υποχρεωμένος να καταβάλει ορίζεται στα 4.000 ευρώ για καθένα από τα 4 παιδιά και στα 2.000 ευρώ για την Τζίνα Αλιμόνου -18.000 συνολικά αντί για 34.500 ευρώ που αναφέρει η προηγούμενη απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, λοιπόν, ο Παύλος Βαρδινογιάννης πρόκειται να καταθέσει μήνυση κατά της Τζίνας Βαρδινογιάννη εντός της ημέρας, καθώς όπως υποστηρίζει έχει ήδη καταθέσει διατροφή ύψους τουλάχιστον 70.000 ευρώ. Ο επιχειρηματίας το τελευταίο διάστημα έχει αποφασίσει να κρατήσει χαμηλούς τόνους, μετά από μια περίοδο έντονων αντιπαραθέσεων. Παρ’ όλα αυτά, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου