Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Πέρασε καιρός! Το διάσημο και super hot ζευγάρι σε τρυφερά τετ-α-τετ, σε σπάνια εμφάνιση του


Πέρασε καιρός! Το διάσημο και super hot ζευγάρι σε τρυφερά τετ-α-τετ, σε σπάνια εμφάνιση του 


Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 7 μήνες από τότε που μάθαμε για την σχέση της διάσημης ηθοποιού, όμως δεν την είχαμε ξεχάσει.

 Εντάξει είναι αλήθεια πως δεν απασχολούν πολύ τα μέσα με τις εμφανίσεις τους, όμως αυτή θα συζητηθεί πολύ. Η 52χρονη ηθοποιός και ο νεαρός σύντροφός της εθεάθησαν έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα σε τρυφερά τετ-α-τετ.

Για να είμαστε ειλικρινής, ο ακριβής και σωστός χαρακτηρισμός είναι ότι δεν κρατιόντουσαν. Το Positano της Ιταλίας τις τελευταίες εβδομάδες έχει την τιμητική του, αφού είναι το τρίτο ζευγάρι που το επιλέγει για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Η Robin Wright και ο Clement Giraudet, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του οίκου Saint Laurent απαθανατίστηκαν να ανταλλάζουν καυτά φιλιά καθισμένη στην άκρη μιας πισίνας στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν στο Positano. Η 52χρονη ηθοποιός φορούσε το μπικίνι της κι ένα καπέλο και ο νεαρός σύντροφος της δεν σταμάτησε λεπτό να την αγκαλιάζει και να την φιλάει.

Η σχέση του διάσημου ζευγαριού μετράει ήδη 7 μήνες και πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται εάν το ζευγάρι έχει παντρευτεί κρυφά, μιας και θεάθηκε να φορά τα ίδια δαχτυλίδια. Οι ίδιοι ωστόσο δεν έχουν δώσει απάντηση σε αυτές τις φήμες.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jana ツ (@jana7380) στις

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robin Wright Fan Page ❤️ (@robinwrightnow) στις

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου