Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Πηνελόπη Πλάκα: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μετανιώνω ποτέ για τίποτα»

Φέτος επέλεξε να πάρει κάποιες αποστάσεις ασφαλείας και να αφοσιωθεί μόνο στο θέατρο, ενώ, για πρώτη φορά, κάνει μεγάλη περιοδεία για τις ανάγκες της παράστασης «Άγρια Δύση».

Η Πηνελόπη Πλάκα σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για την απόφαση της να απέχει από την μικρή οθόνη αλλά για την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

Πως κύλησε η φετινή χρονιά για εσένα που επέλεξες να κάνεις μόνο θέατρο και όχι τηλεόραση;

«Είχε πολύ ενδιαφέρον γιατί δεν το είχα κάνει ξανά, οπότε μπορώ να πω ότι ξεκουράστηκα και είδα τα πράγματα από μία άλλη ματιά. Η τηλεόραση είναι κάτι που απαιτεί πολύ χρόνο από το πρόγραμμα σου και από την άλλη μου άρεσε η παράσταση που κάναμε στο θέατρο Πειραιώς 131 και όλα κύλησαν καλά»

Βλέποντας τα πράγματα από αυτή την άλλη ματιά, μετάνιωσες για τα «όχι» που είπες σε κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μετανιώνω ποτέ για τίποτα. Για να φτάσω στο σημείο ν' αποφασίσω κάτι, είτε αφορά προσωπικό είτε επαγγελματικό θέμα, σημαίνει ότι το έχω σκεφτεί πολύ καλά ή έχω κάποιο ένστικτο»

Ακολουθείς πάντα το ένστικτο σου;

«Ναι, δεν μπορώ να το αφήσω γιατί πολλές φορές μπαίνει η λογική μπροστά και λέει μήπως 'Πρέπει να κάνω κάτι ή όχι'. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν μ' έχει προδώσει ποτέ!»

Πες μας λίγα λόγια για την «Άγρια Δύση»... «Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό έργο του Θοδωρή Αθερίδη, ένα κρητικό γουέστερν, που έχει γέλιο, συγκίνηση, πάθος για τη φιλία, τον έρωτα, τη φιλία, πιάνει διάφορα κοινωνικά θέματα και στο τέλος υπάρχει μια κάθαρση. Σ' αυτή την παράσταση είμαστε σαν οικογένεια», λέει μεταξύ άλλων η ηθοποιός στο Mytv.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου