Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Πού βρίσκεται σήμερα η 11χρονη κόρη της Αν Νικόλ Σμιθ

Όταν έφυγε από τη ζωή η διάσημη μητέρα της, ήταν μόλις έξι μηνών 

Η ζωή της Αν Νικόλ Σμιθ τα είχε όλα. Μα πάνω απ’ όλα ήταν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, για το πού μπορεί να σε οδηγήσει η εμμονή για δημοσιότητα.

Η Βίκυ Λιν (αυτό ήταν το πραγματικό της όνομα) γεννήθηκε το 1967 και από μικρή δήλωνε πώς μεγαλώνοντας ήθελε να γίνει διάσημη. Ήταν ένα ψηλό, καστανό και όμορφο κορίτσι, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο, πέρα από την επιθυμία της να ασχολούνται όλοι μαζί της, μία μέρα.

Στα 17 της χρόνια γνώρισε ένα 16χρονο αγόρι με τον οποίο παντρεύτηκαν κι απέκτησαν έναν γιο, τον Μπιλ. Όμως, η δουλειά ως σερβιτόρα σε φαστφουντάδικο δεν βοηθούσε στην επίτευξη των μεγάλων στόχων της κι έτσι χώρισε με το σύζυγό της και πήγε να κυνηγήσει το όνειρό της, δουλεύοντας ως χορεύτρια σε μεγάλο στριπτιτζάδικο. Εκεί γνώρισε τον μετέπειτα δεύτερο σύζυγό της, τον 89χρονο μεγιστάνα Χάουαρντ Μάρσαλ. Η Σμιθ δήλωνε ότι τον ερωτεύτηκε τρελά, αλλά κανείς δεν την πίστεψε. Της αρκούσε, όμως, που την πίστεψε ο ίδιος, ανοίγοντάς της το δρόμο προς τη δημοσιότητα και με τη θετική έννοια, αλλά και με την αρνητική.



Τη βοήθησε να πάρει μέρος στα Καλλιστεία Playmate το 1992, όπου και κατέκτησε τον τίτλο. Σύντομα, ήρθαν οι συνεργασίες με γνωστούς Οίκους μόδας και γνωστά περιοδικά. Το νέο «κουνελάκι» του Playboy ήταν ζουμερό, σέξι, διαφορετικό από εκείνα που γνωρίζαμε και δικαιολογημένα αποτέλεσε τη φαντασίωση κάθε άνδρα, καθ’ όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90. Το 1994 και σε ηλικία 27 χρόνων παντρεύτηκε τον Χάουαρντ, o οποίος πέθανε έναν χρόνο μετά.

Και κάπου εκεί, ξεκινάει η αρνητική δημοσιότητα, αφού για μία δεκαετία μπήκε σε μία άγρια δικαστική διαμάχη με τον γιο του μεγιστάνα για την περιουσία του. Άλλωστε, ο σύζυγός της δεν την είχε συμπεριλάβει στη διαθήκη και η Σμιθ διεκδικούσε, τη μισή περιουσία για τον καιρό που βρέθηκε δίπλα του.

Τα επόμενα χρόνια για την Αν Νικόλ Σμιθ περιλάμβαναν εκτός από τη δικαστική διαμάχη, αρκετά σκάνδαλα, ένα προσωπικό ριάλιτι σόου που πήγε άκλαυτο και εξαρτήσεις. Το 2006 έφερε στον κόσμο την κόρη της, Ντανιέλα, αλλά έζησε και την πιο τραγική στιγμή, αφού ο 20χρονος γιος της πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, στο μαιευτήριο, όπου πήγε να επισκεφτεί τη νεογέννητη αδελφή του. Μέσα στο πένθος της, η Σμιθ είχε να αντιμετωπίσει και τους περιστασιακούς της εραστές, οι οποίοι διεκδικούσαν την πατρότητα της κόρης της.



Με τη μέθοδο του DNA, αποδείχθηκε ότι ο πατέρας της Ντανιέλα, είναι ο φωτογράφος Λάρυ Μπίρκχεντ. Το 2007 κι ενώ είχε χάσει το γιο της, αλλά και την περιουσία του Μάρσαλ που διεκδικούσε, βρέθηκε νεκρή στη σουίτα του ξενοδοχείου, όπου διέμενε. Ως αιτία θανάτου αναφέρθηκε η υπερβολική δόση χαπιών, κατά λάθος. Η κόρη της, Ντανιέλα ήταν μόλις έξι μηνών.

Το μεγάλωμά της ανέλαβε ο πατέρας της, ο οποίος μέχρι και σήμερα δεν έχει παντρευτεί, θέλοντας να αφιερωθεί αποκλειστικά στην κόρη του, που της έχει μεγάλη αδυναμία. Η Ντανιέλα, είναι 11 χρόνων και μοιάζει εκπληκτικά στη μητέρα της. Και μπορεί να μην έχει αναμνήσεις από εκείνη, όμως, ο πατέρας της έχει φροντίσει να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη της. Κι επειδή «το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά», η κόρη της Σμιθ ακολουθεί τα χνάρια της στο μόντελινγκ, έχοντας κάνει ήδη τα πρώτα της μικρά βήματα στο χώρο.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου