Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Χρύσα Σπηλιώτη: Η φωτογραφία 38 χρόνια πριν και η άρνηση του Σπύρου Μπιμπίλα να δεχτεί το... μοιραίο


Και ενώ βουίζουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από την Παρασκευή πως ταυτοποιήθηκε η σωρός της άτυχης ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη μετά την καταστροφική φωτιά στο Μάτι, ο καλός της φίλος Σπύρος Μπιμπίλας δείχνει να αρνείται το γεγονός και ελπίζει ακόμα πως θα ακούσει σύντομα νέα της. 


Ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια έχει αφοσιωθεί στο έργο του υπέρ των απόρων ηθοποιών αλλά και όλων των συνανθρώπων του που το έχουν ανάγκη, με μία ανάρτησή του στο instagram σήμερα, δημιούργησε πολλά ερωτήματα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέβασε μία φωτογραφία του από το παρελθόν στο οποίο απεικονίζεται πριν από 38 ολόκληρα χρόνια με τη Χρύσα Σπηλιώτη και έγραψε στη λεζάντα: "Με την πολυαγαπημένη μου φιλη Χρύσα Σπηλιώτη 38 χρονια πριν...Γεμάτοι όνειρα...Ξεκίνησε πλάι μου παίζοντας στο θρυλικό "Πρός κατεδαφισιν"....στο "Ασκητικο Θέατρο"...Σημερα όλοι μαζί ευχόμαστε να βρεθείς...Να γίνει ενα θαύμα... χρυσό κορίτσι....".

Όταν διαδικτυακοί του φίλοι του έστειλαν μήνυμα για την εύρεση της σωρού της φίλης του, εκείνος απάντησε ότι δεν νομίζει να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Παρ' όλο που επέμειναν πολλοί followers του ηθοποιού για την τραγική είδηση του θανάτου της φίλης του, εκείνον προτίμησε να τηρήσει σιγή χωρίς κανείς να γνωρίζει γιατί έχει τέτοια άρνηση ο Σπύρος Μπιμπίλας!

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου