Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Video: Ο Γιώργος Μουνδρέας «τα σπάει» στη Μύκονο!

Την ίδια ώρα που όλη η Ελλάδα θρηνεί τα δεκάδες θύματα που απανθρακώθηκαν ή πνίγηκαν μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, ο Γιώργος Μουνδρέας, τα ‘πινε και διασκέδαζε στο Nammos στη συναυλία του Amr Diab και του Αντώνη Ρέμου!


Και ενώ ο Έλληνας καλλιτέχνης έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να συγκεντρώσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για τους πληγέντες και τις οικογένειές τους, ο κατά τα άλλα ισχυρός γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας απολάμβανε το πούρο του, το ποτό του και την κεφάτη παρέα του στη λεγόμενη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού.

Το σκηνικό στην κοσμοπολίτικη Ψαρρού είχε φορέσει τα «καλά» του για να υποδεχτεί τους Έλληνες αλλά και ξένους κροίσους που δεν χάνουν τη συγκεκριμένη συναυλία η οποία γίνεται πάντα talk of the town.

Ξεχώρισε όμως ο Γιώργος Μουνδρέας ο οποίος είχε πολλή καλή διάθεση και λικνιζόταν στα ανατολίτικα σουξέ του Amr Diab ο οποίος θεωρείται ο Αιγύπτιος Αντώνης Ρέμος στην πατρίδα του μιας και έχει πολλούς θαυμαστές. Δείτε παρακάτω το βίντεο από τη βραδιά με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μουνδρέα.


πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου