Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Αναστασοπούλου: «Δεν λέμε το φύλο του μωρού ακόμα επειδή υπάρχει η πιθανότητα του λάθους»

Πριν από λίγες ημέρες η Πηνελόπη Αναστασοπούλουυ αποχώρησε από την παράσταση Μόλις Χώρισα. Κουράστηκε;

 «Πάρα πολύ. Ο ρόλος ήταν απαιτητικός. Έχω μάθει να δίνω παραπάνω από το 100% του εαυτού μου. Επίσης, έπρεπε να κάνω μία εξέταση που δεν μπορούσε να πάρει παράταση, η οποία απαιτεί ξεκούραση. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί έτσι όπως πήγαινα δεν με έβλεπα να σταματάω. Είχα πάρει φόρα και ο γιατρός μου ανησυχούσε πολύ. Τώρα κυνηγάω τη Λυδία, που είναι σε μια πολύ ατίθαση φάση…» τόνισε στο People.

-Είσαι υπερπροστατευτική;

«Όχι, αλλά δεν γίνεται να αφήσεις ένα παιδί σ’ ένα σπίτι μόνο του να κάνει βόλτες. Πρέπει να έχεις το νου σου συνέχεια. Θέλω να είναι πεντακάθαρη, να είναι το σπίτι μαζεμένο, το φαγητό έτοιμο.»

- Μαγειρεύεις;

«Τα πάντα κανονικά. Έχω βοήθεια από τους γονείς μου. Πραγματικά δεν ξέρω πώς τα βγάζουν πέρα οι γυναίκες που δεν έχουν βοήθεια. Για εμένα οι μαμάδες και οι πυροσβέστες είναι στην κορυφή της λίστας με τους ανθρώπους που θαυμάζω. Βλέπω άλλες νέες μαμάδες που έχουν γεννήσει δύο μήνες και είναι σε μία ξαπλώστρα, με φέτες κοιλιακούς, πίνουν κοκτέιλ και τις χαίρομαι. Στην περίπτωση μου δεν παίζει. Μάλλον είμαι η μέση Ελληνίδα.»

-Το φύλο του μωρού το ξέρεις;

«Ναι, αλλά δεν το λέμε ακόμα επειδή υπάρχει η πιθανότητα του λάθους. Παίξαμε ένα μικρό παιχνιδάκι με τους δημοσιογράφους γιατί ήθελαν να βγάλουν προς τα έξω ότι μου ξέφυγε το φύλο του μωρού. Μετά πήραν συνεντεύξεις από τους συναδέλφους μου στο θέατρο. Ο ένας έλεγε ότι είναι κορίτσι και ο άλλος αγόρι, αλλά με απόλυτη πειθώ! Και έτσι τους έχουμε μπερδέψει και είμαι ήσυχη»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου