Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Αποκάλυψη της Άννας Φόνσου: «Την ημέρα της φωτιάς είχα μιλήσει με τη Χρύσα Σπηλιώτη»

Αποκαλυπτική ήταν η Άννα Φόνσου σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Παιδιά από σπίτι».

Η αγαπημένη ηθοποιός λοιπόν είπε πως την ημέρα της φωτιάς είχε μιλήσει με τη Χρύσα Σπηλιώτη που έχασε τη ζωή της από την τραγική πυρκαγιά στο Μάτι. «Την ώρα που μιλούσαμε είδε τη φωτιά να πλησιάζει και πήγε να ξυπνήσει τον άντρα της. Τον ξύπνησε, μπήκαν στο αυτοκίνητο αλλά δεν πρόλαβαν γιατί έτρεχε η φωτιά με 120 χιλιόμετρα την ώρα».

Η Άννα Φόνσου γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε και για την ερωτική σχέση που είχε με τον Ντίνο Ηλιόπουλο η οποία όμως είχε άδοξο τέλος καθώς αποκάλυψε: «Ο Ντίνος Ηλιόπουλος έμαθε πως παντρευότομαι από την εφημερίδα. Έκανε να μου μιλήσει 15 χρόνια».

Όταν ρωτήθηκε για τη γνώμη της για την απόφαση της Κατερίνας Γερονικολού να υποδυθεί τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη τον χειμώνα στο θέατρο, είπε: «Αν η Κατερίνα Γερονικολού δεν ‘αντιγράψει’ την Αλίκη θα τα πάει εξαιρετικά στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο»». Η καλύτερή της φίλη ήταν η Αλίκη και η ίδια σχολίασε: «Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ χρειάζεται στήριξη. Εγώ του έχω προτείνει να μείνει στο σπίτι του ηθοποιού αν θέλει».

Σε ό,τι αφορά τώρα τον έναν χρόνο από την απώλεια της Ζωής Λάσκαρη που πλησιάζει, η Άννα Φόνσου κατέληξε λέγοντας: «Τώρα φάνηκε πως η Ζωή Λάσκαρη ήταν εκείνη που κρατούσε την οικογένεια δεμένη και ενωμένη». Δείτε παρακάτω το βίντεο με τη συνέντευξή της…



πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου