Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Ελίνα Κέφη: «Αισθάνομαι, σαν το παιδάκι που ξαναβρήκε ένα χαμένο παιχνίδι του»

Η Ελίνα Κέφη με τους Τζωρτζελα Κόσιαβα, Γιώργο Παράσχο και Βασίλη Σίμο, μας κρατά συντροφιά κάθε Σαββατοκύριακο με την εκπομπή «Παιδιά από σπίτι», μέσα από τη συχνότητα του Epsilon.

 «Αισθάνομαι, σαν το παιδάκι που ξαναβρήκε ένα χαμένο παιχνίδι του» αναφέρει στην «Espresso» για την επιστροφή της στη μικρή οθόνη και συμπληρώνει: «Η τηλεόραση δεν μου είχε λείψει γιατί ήμουν ενεργή με δουλειές, οπότε δεν ένιωθα την , έλλειψη της προβολής. Μου είχε λείψει όμως το κομμάτι της συναναστροφής μου με τους ανθρώπους που δουλεύαμε μαζί στην τηλεόραση».

Τι συνέβη όμως και ύστερα από τόσο καιρό η όμορφη παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει τηλεοπτικό comeback; «Προέκυψε ξαφνικά, όπως όλα τα ωραία πράγματα στη ζωή μας. Δεν δυσκολεύτηκα να επανενταχτώ... Ήμουν τυχερή επειδή ξανασυνάντησα ανθρώπους με τους οποίους είχα δουλέψει στο παρελθόν. Συνάντησα ανθρώπους καθένας από τους οποίους είναι πολύ καλός στο είδος του: από τον σκηνοθέτη, τον αρχισυντάκτη, την Άλκηστη Μαραγκουδάκη, ανθρώπους με τους οποίους είχα δουλέψει τότε και είναι πολύ όμορφο να τους ξανασυναντώ! Τους εμπιστεύομαι απόλυτα. Ένιωσα λοιπόν πολύ μεγάλη ασφάλεια και είπα το "ναι"».

Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα στις 14 Ιουλίου, γεγονός που σημαίνει ότι η Ελίνα κλήθηκε να διαχειριστεί στον αέρα της εκπομπής την πρόσφατη τραγωδία. Πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη; «Από άποψη συναισθήματος ένιωσα όπως ακριβώς και αν βρισκόμουν" εκτός τηλεόρασης... Άφησα λοιπόν τον εαυτό μου ελεύθερο και προσπάθησα να προσεγγίσω το θέμα όπως ένιωθα. Άφησα να βγει το συναίσθημα μου. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας άνθρωπος που είχε απορίες για την καταστροφή. Τι έγινε και πώς έγινε... Έκανα λοιπόν τις ερωτήσεις στους καλεσμένους που εγώ θεώρησα σωστές εκείνη τη στιγμή. Γι' αυτό και δεν αγχώθηκα, τουλάχιστον όχι για το πώς θα βγει η εκπομπή. Σίγουρα δεν το έκανα με ευχαρίστηση, γιατί κι εγώ, όπως και όλος ο κόσμος, δεν ένιωθα ωραία» αναφέρει.



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου