Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Η πρώην του Ευθύμη Ζησάκη, νυν του Πηλαδάκη; Η απάντηση της Φωτεινής Κόκκαρη

Μετά τις φωτογραφίες να διασκεδάζουν μαζί η Φωτεινή Κόκκαρη με τον Κώστα Πηλαδάκη σε νυχτερινό κέντρο άρχισαν οι φήμες περί νέας σχέσης.  

Εκείνη είχε χωρίσει με τον Ευθύμη Ζησάκη και ο επιχειρηματίας μόλις είχε βγει από τη σχέση του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Κανείς από τους δύο δεν είχε βγει να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει κάτι. Πλέον η Φωτεινή Κόκκαρη ένιωσε την ανάγκη να το κάνει.

«Γνωριστήκαμε με τον Κώστα Πηλαδάκη πριν από κάποιους μήνες σε φιλική παρέα. Αποκτήσαμε φιλική σχέση, αλλά μέχρι εκεί. Βγήκαμε σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τους φίλους μας χωρίς να έχουμε σχέση.

Από εκεί και πέρα οι φωτογράφοι που βρίσκονταν εκεί έβγαλαν κάποιες φωτογραφίες και από εκείνη τη βραδιά δημιουργήθηκε η φήμη ότι είμαστε ζευγάρι κάτι που δεν ισχύει. Η αλήθεια είναι πως δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να κάνω κάποια δήλωση, γιατί πίστευα πως αυτή η φημολογία θα ξεφουσκώσει και γιατί δεν θέλω να κάνω δηλώσεις για την προσωπική μου ζωή.

Το γεγονός πως στο παρελθόν έχω δει φωτογραφίες μου ή και ειδήσεις για τα προσωπικά μου όταν ήμουν ζευγάρι με τον Ευθύμη Ζησάκη με είχε ενοχλήσει ιδιαίτερα. Ξέρεις δεν είναι ευχάριστο να βλέπεις τον εαυτό σου σε φωτογραφίες με τον σύντροφό σου.

Και είναι πολύ δυσάρεστο να βλέπεις στα sites την είδηση του χωρισμού σου. Αυτός ήταν και ο λόγος που όταν ξεκίνησαν οι φήμες πως είμαστε ζευγάρι με τον Κώστα Πηλαδάκη αποφάσισα να τις αγνοήσω.

Αλλά από τη στιγμή που βλέπω πως ακόμα υπάρχει αυτή η εντύπωση, δεν θα μπορούσα παρά να δηλώσω την αλήθεια, ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει», δήλωσε στη realnews.




πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου