Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Ιωάννα Λίλη: Χαλαρές στιγμές με την κόρη της λίγο πριν την επιστροφή στην τηλεόραση

Η Ιωάννα Λίλη, λίγο πριν από το νέο της ξεκίνημα στο κανάλι Epsilon, φωτογραφίζεται και δείχνει την υπέροχη σχέση που έχει με την κόρη της.

Την καλύτερη φάση της ζωής της διανύει η Ιωάννα Λίλη, απολαμβάνοντας τον απόλυτα ευτυχισμένο έγγαμο βίο με τον ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Θοδωρή Ζαγοράκη και την οικογενειακή ευτυχία με τα δυο τους παιδιά, τη 12χρονη Μαρία και τον 8χρονο Γιάννη.

Η παρουσιάστρια επανέρχεται δυναμικά στο τηλεοπτικό προσκήνιο με μια ολοκαίνουργια εκπομπή αμερικανικών προδιαγραφών που ετοιμάζει για το κανάλι Epsilon, αντίστοιχη με το «Revenge Body» που παρουσιάζει η Κλόε Καρντάσιαν. Η Realnews «τρύπωσε» στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το site που φέρει την υπογραφή της, το lilipop.gr.

Η Ιωάννα φωτογραφήθηκε με την κόρη της, κάνοντας πραγματικό- τητα το όνειρό της για το πρώτο της διαδικτυακό «παιδί», το site με γυναικεία μυστικά ομορφιάς. «Ηρθε η στιγμή να δοκιμαστώ σε κάτι διαφορετικό και συνάμα τόσο δημιουργικό, να το αγκαλιάσω σαν το “τρίτο” μου παιδί. Και ποτέ δεν ξέρεις...», αναφέρει χαρακτηριστικά στο editorial. Η Ιωάννα Λίλη, έκανε μία τρυφερή φωτογράφιση με τη Μαρία της, η οποία, όπως η περήφανη μαμά μάς έχει δείξει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχει καλλιτεχνική φλέβα και της αρέσει πολύ το τραγούδι.

Τώρα, που η καθημερινότητά της θα μοιράζεται ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η Ιωάννα Λίλη φροντίζει να μη χάνει την επαφή της με τα δυο της αγγελούδια, με τα οποία είναι πολύ καλή φίλη. Ειδικά με την κόρη της έχει μια ιδιαίτερη στοργική σχέση, κάτι που απαθανατίστηκε στον φακό του φωτογράφου Νίκου Σεϊδαρίδη.



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου