Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Λένα Παπαληγούρα-Άκης Πάντος: Όρισαν ημερομηνία γάμου! Πού και πότε θα γίνει το μυστήριο!

Στα µέσα Απριλίου η ταλαντούχα ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα αποκάλυπτε την πρόταση γάµου που δέχτηκε από τον σύντροφό της Άκη Πάντο

Στα µέσα Απριλίου η ταλαντούχα ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα αποκάλυπτε την πρόταση γάµου που δέχτηκε από τον σύντροφό της Άκη Πάντο στο Μιλάνο και τόνιζε πως λόγω των επαγγελµατικών της υποχρεώσεων µε την περιοδεία της «Ηλέκτρας» του Ευριπίδη που σκηνοθετεί ο Θέµης Μουµουλίδης, µέσα στο φθινόπωρο για να ντυθεί νύφη.

Και πράγµατι, µέσα στον... µαραθώνιο της επιτυχηµένης περιοδείας κατάφερε να κλείσει τις λεπτοµέρειες του γάμου, που πρόκειται να γίνει στα τέλη του Σεπτεµβρίου σε κλειστό κύκλο, για να ακολουθήσει ένα µεγάλο πάρτι για τους φίλους τους.

Από τη στιγµή που η χαρισµατική ηθοποιός αποφάσισε να συγκατοικήσει µε τον πολιτικό µηχανικό σύντροφό της, φαινόταν καθαρά πως οι δυο τους προχωρούν σοβαρά. «Μου έκανε πρόταση γάµου σε ένα ταξίδι στο Μιλάνο.

Είχαµε υποσχεθεί ο ένας στον άλλο ότι θα βρούµε µια ευκαιρία να αποδράσουµε για λίγες ηµέρες στην πόλη που αγαπάµε πολύ κι εκεί µου έκανε µια πολύ ροµαντική πρόταση. Ηταν απρόσµενο και η έκπληξή µου ήταν µεγάλη.

 Ηταν σαν παραµύθι, ειδικά, δε, καθώς ήµασταν σε αυτή την υπέροχη πόλη. Μένουµε µαζί εδώ και καιρό, τρέχουµε και οι δύο πολύ και το είχα αφήσει σε µια άκρη του µυαλού µου όλο αυτό, αλλά τελικά ήρθε!» είχε δηλώσει η ίδια στη Realnews.

Η Λένα και ο Ακης βρήκαν τον χρόνο και η ηµεροµηνία του γάµου τους κλείδωσε για τις αρχές του φθινοπώρου. «Στις 29 Σεπτεµβρίου θα γίνει το µυστήριο στο Θησείο... Στις 20 Αυγούστου γυρνάει ο ιερέας που θα µας παντρέψει και θα τον συναντήσω για να κλείσουµε τις τελικές λεπτοµέρειες. Είµαι σε τρέλα, τι να πω (σ.σ. γελάει)! Με τον Ακη λέµε να κάνουµε κλειστό γάµο και µετά να ακολουθήσει ένα µεγάλο πάρτι για τους φίλους. Ευχηθείτε… να προλάβω». Αξίζει εδώ να θυµίσουµε ότι το ζευγάρι θα παντρέψουν ο αδελφός του γαµπρού Κώστας Πάντος και η επιστήθια φίλη της Λένας, Ιωάννα Παππά, που είναι η σύντροφός του.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου