Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Μάνος Παπαγιάννης: «Δεν κοιμόμουν τα βράδια για δυο μήνες…»


Μάνος Παπαγιάννης: «Δεν κοιμόμουν τα βράδια για δυο μήνες…» 


Ο Μάνος Παπαγιάννης έχει παίξει αρκετές φορές είτε στο θέατρο, είτε στην τηλεόραση τον… ωραίο της υπόθεσης. Ένιωσε ποτέ «το ρόλο» του ζεν πρεμιέ;

 «Για τον εαυτό μου δεν θα το έλεγα ποτέ αυτό. Και να ήμουν, δεν θα μου άρεσε αυτός ο τίτλος. Εμένα μου αρέσει πολύ η κωμωδία. Θα ήθελα να είμαι κωμικός και προσπαθώ πολύ για αυτό» τόνισε στο People.

-Το να είσαι πρωταγωνιστής σε κωμωδία σε αγχώνει;

«Α, ναι. Είναι πολύ αγχωτικό, όχι το θέμα του πρωταγωνιστή, αλλά του συγκεκριμένου ρόλου, του Θοδωράκη που παίζω φέτος. Δεν ξέρω γιατί με έχει ταλαιπωρήσει τόσο πολύ. Ίσως επειδή σε αυτό τον ήρωα συμβαίνουν απανωτά χτυπήματα της μοίρας και η καλλιτεχνική αντιμετώπιση όλων αυτών που του συμβαίνουν θέλει πολλή δουλειά.

Δεν κοιμόμουν τα βράδια για δυο μήνες, είχα αγχωθεί πάρα πολύ και ακόμα είμαι αγχωμένος. Είναι πολύ δύσκολος ρόλος, δεν έχω αντιμετωπίσει πιο δύσκολο στη ζωή μου, παρόλο που στο θέατρο έχω κάνει αρκετούς ρόλους που μπορεί ο κόσμος να μην τους ξέρει.»

- Έχεις ακόμα το άγχος «να περάσει» η ατάκα στο κοινό, να γελάσει ο κόσμος

«Ναι, βέβαια. Δεν έχω την εμπειρία των Φιλιππίδη - Χαϊκάλη, των μεγάλων κωμικών, και όταν δεν περνάει κάτι πανικοβάλλομαι και μπορώ να το κάνω μετά χειρότερο, να με πιάσει δηλαδή πανικός και στο επόμενο αστείο να υπερβάλλω. Άλλες φορές τα καταφέρνω, άλλες όχι. Έχω ακόμα αρκετές ανασφάλειες πάνω στη σκηνή κι αν δεν μου βγει ένα αστείο στενοχωριέμαι, με ταλαιπωρεί το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι και το σκέφτομαι ξανά και ξανά.»

-Υπάρχουν κωμικοί που έχεις πατήσει πάνω τους, έχεις πάρει στοιχεία από αυτούς;

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης, τους θαυμάζω και τους έχω αντιγράψει κανονικά, ειδικά τον Πέτρο.»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου