Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στην εξοχή – Αναπολεί τα παιδικά του χρόνια (φωτο)

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος επισκέφτηκε έναν καλό του φίλο που μένει κοντά στον Παρνασσό και χάρηκε στιγμές κοντά στη φύση, ενώ αναπόλησε και τα παιδικά του χρόνια!

Ο Νάσος δημοσίευσε φωτογραφία του από την εξοχή και σχολίασε στο instagram του

«Εχθές πέρασα απ’ τον φίλο μου τον Βασίλη, όχι πολύ μακρυά απ’ την ιδιαίτερη πατρίδα μου τον Παρνασσό.

Βοηθώντας τον λίγο στις δουλειές του, καθώς μιλούσαμε, άρχισα σιγά σιγά να θυμάμαι ολοκάθαρα στιγμές από τα παιδικά μου χρόνια, απ’ τα καλοκαίρια που περνούσα στο χωριό ...

Τι να αλλάζει με το πέρας του χρόνου άραγε που σε κάνει να «χάνεις» την ευτυχία που είχες ως παιδί; Ως παιδί που έπαιζες,που έτρεχες έξω στους δρόμους,στις αλάνες,στον αγρό χωρίς τα κάλπικα και τα λάθος πρότυπα της όποιας οθόνης, που αφιλτράριστα εισέρχονται στα ενδότερα του παιδικού (και όχι μόνο) νου.

Και ω τι τραβά ο άνθρωπος προσπαθώντας απεγνωσμένα να νιώσει ευτυχισμένος, σε πόσα μέρη ταξιδεύει και πόσους συντρόφους αλλάζει, πόσες φλυαρίες να πει και ν´ ακούσει, πόσα ξενύχτια ή και ποτά και ποιος ξέρει τι άλλο για να αποτινάξει την μοναξιά του, πόσα υλικά αγαθά για να ξεχνιέται για λίγο, πόσα υποσυνείδητα τεχνάσματα για να μη χρειαστεί να σκέφτεται ώστε εν τέλη να έρχεται πάντα στην ίδια θέση και ίσως και χειρότερη και πάλι να ξεκινά με την ίδια μέθοδο περιμένοντας όμως... ένα διαφορετικό αποτέλεσμα... #greece #ellada #summer #agriculture #loveanimals #sheperd #lamb #picoftheday #survivor #country #countryside #survivor2018 #nasos #nasospapargyropoulos».


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου