Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Πάνος Κοκκινόπουλος και οι... γυναίκες του! Μαζί τους στη νέα σειρά μυστηρίου «Ου μοιχεύσεις»!

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος επιστρέφει στην μικρή οθόνη αλλά όχι μόνος, γιατί θα έχει και όλες τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του, μαζί του!


Ο μετρ του σασπένς μετά από χρόνια αποχής, επανέρχεται μέσα από τη συχνότητα του Epsilon με τη σειρά «Ου μοιχεύσεις». Από το πλευρό του δεν λείπει η νέα του σύντροφος, Αθηνά Καραγιώτη, η οποία θα συμμετάσχει και στη νέα σειρά αυτοτελών επεισοδίων που υπογράφει σκηνοθετικά ο Πάνος Κοκκινόπουλος σε σενάριο Δήμητρας Σακαλή και Βασίλη Ρίσβα.

Ο σκηνοθέτης, που έκανε τεράστια επιτυχία με τη σειρά «Κόκκινος κύκλος», ένιωσε πάλι την καρδιά του να σκιρτάει για μια νεαρή ηθοποιό, κάτι που σύμφωνα με τη Realnews. είχε συμβεί και στο παρελθόν, αφού από τη ζωή του έχουν περάσει τόσο η Παναγιώτα Βλαντή όσο και η Λένα Παπαληγούρα.

Η Αθηνά Καραγιώτη είναι η νέα μούσα του, με την οποία είναι ζευγάρι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ενώ σε λίγους μήνες κλείνουν έναν χρόνο συγκατοίκησης στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι. Τόσο ο δημοφιλής σκηνοθέτης όσο και η νεαρή ηθοποιός δεν κρύβουν τη σχέση τους, αλλά κρατούν χαμηλούς τόνους και αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις. «Ο Πάνος και η Αθηνά είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και από τότε που είναι μαζί δεν έχουν κάνει καµία κοινή εµφάνιση.

Συχνάζουν στο Κολωνάκι και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου και προσπαθούν όσο µπορούν να αποφεύγουν τα φωτογραφικά φλας», δήλωσε πρόσωπο του φιλικού τους περιβάλλοντος «Μετά τη σχέση του µε την ηθοποιό Λένα Παπαληγούρα, η οποία είδε το φως της δημοσιότητας, ο σκηνοθέτης πήρε την απόφαση να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα», πιστοποιεί στενός τους φίλος. Το ζευγάρι είχε χωρίσει το 2015 έπειτα από µια θυελλώδη σχέση που κράτησε πέντε ολόκληρα χρόνια. «Ηταν κεραυνοβόλος έρωτας, παρά τα 31 χρόνια που τους χώριζαν ηλικιακά.

Το τέλος της σχέσης αυτής βρήκε τον σκηνοθέτη προσηλωμένο στη δουλειά του. Οταν γνώρισε την Αθηνά, µέσω κοινών φίλων, το πρώτο πράγµα που φρόντισε ήταν να διαφυλάξει τη νέα του σχέση», αναφέρει η ίδια πηγή.

Στη νέα σειρά, την οποία περιμένει με ανυπομονησία το τηλεοπτικό κοινό, σε κάποια επεισόδια θα δούμε να πρωταγωνιστούν τόσο η πρώην σύντροφος του σκηνοθέτη Παναγιώτα Βλαντή, αλλά και η επίσης πρώην του, η Λένα Παπαληγούρα, σε ρόλους που θα συγκλονίσουν τους τηλεθεατές, ενώ υπεύθυνη παραγωγής της νέας αυτής σειράς αυτοτελών επεισοδίων είναι η πρώην σύζυγος του Πάνου Κοκκινόπουλου, Μπέσυ Βουδούρη.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου