Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Μου αρέσει να αλλάζω παραστάσεις και να μην πλήττω»

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης εκτός από τραγουδιστής, είναι και παρουσιαστής. Εκτός από την πρωινή ζώνη, σε ποιο άλλο είδος θα ήθελε να δοκιμαστεί;

 «Θέλω πολύ να κάνω τηλεπαιχνίδι. Θα το απολάμβανα πολύ. Πιστεύω πως σε αυτό θα είχα και καλό αποτέλεσμα. Θα ήθελα να δοκιμαστώ και σε μεσημεριανά προγράμματα και σε βραδινά. Μου αρέσει να αλλάζω παραστάσεις και να μην πλήττω» τόνισε στο TV Έθνος.

-Θεωρείς πως η τηλεόραση αρχίζει να δίνει ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα και ότι παρουσιαστές της πρώτης γραμμής περνούν στα μετόπισθεν;

«Γενικά στην τηλεόραση υπάρχει φόβος αυτού που αναφέρεις. Στο Epsilon TV ισχύει το αντίθετο. Τολμά να επενδύει σε νέα πρόσωπα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Άννα-Μαρία Βέλλη, που αναλαμβάνει την παρουσίαση του «La Banda». Ακόμη και εμείς στο «Splash» είμαστε παράδειγμα. Αυτό και μας ευχαριστεί και μας γεμίζει αισιοδοξία.»

-Στα προσωπικά σου πώς είσαι;

«Ήρεμος. Θα ξαναμιλήσω γι αυτό όταν είμαι έτοιμος να παντρευτώ ή να γίνω μπαμπάς.»

-Έχεις φτάσει κοντά σε αυτά που λες; Είναι στα σχέδια σου;

«Έχω περάσει ξυστά, αλλά, όπως βλέπεις, είμαι σώος και αβλαβής (σ.σ: γέλια). Όταν ήμουν μικρός, ήταν στα σχέδια μου για μετά τα τριάντα μου. Πλέον δεν κάνω σχέδια. Σίγουρα θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά όχι με απερίσκεπτο τρόπο.»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου