Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Πέτρος Κωστόπουλος: «Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στα media»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος λέει τα πράγματα έτσι όπως τα σκέφτεται.  


Ήταν για πολλά χρόνια στον χώρο των media, αλλά τώρα αποφάσισε να στρέψει το ενδιαφέρον του στην εστίαση. Άλλωστε, η μαγειρική είναι η μεγάλη του αγάπη.

Σκέφτεσαι να επιστρέψεις στα media;

«Όχι, ούτε καν. Τα περιοδικά που κυκλοφορούν τα θεωρώ πια καρικατούρες των περιοδικών που κυκλοφορούσαν πριν από δέκα χρόνια. Όσο δεν υπάρχουν λεφτά από διαφήμιση για να βγάλεις ένα ωραίο προϊόν, βγάζεις μια απομίμηση. Μακάρι να επέστρεφε η παλιά εποχή, αλλά αυτό έχει ως προϋπόθεση να βελτιωθεί η κατάσταση στην οικονομία, που δεν το βλέπω.

Από την άλλη μεριά, μου αρέσει η δουλειά με τα εστιατόρια. Εγώ παλιά στο «Cosmos», που είχε ανοίξει το 1999, όταν ήμουν στα ντουζένια μου, και σέρβιρα και μάζευα πιάτα. Πλέον, οι άνθρωποι ντρέπονται να σερβίρουν. Εδώ ήταν γκαρσόνι ο Ντε Νίρο κι εσύ μου το σνομπάρεις...»

«Τίποτα. Είμαι στη φάση «σόλο κλαρίνο». Για να μη λέμε μαλακίες, εννοείται ότι μετά τον χωρισμό μου συνέβησαν πράγματα και όλο προέκυπτε και κάποια σχέση. Ωστόσο, έχω την αίσθηση ότι έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα εκεί έξω -γιατί έλειπα τόσο καιρό από την πιάτσα- που δεν αντέχω την κατάσταση που βλέπω.

 Είχα μια- δυο σχέσεις, ερωτεύτηκα κιόλας, αλλά έφαγα τοίχο. Τι να σου εξηγώ τώρα. Έφαγα τοίχο γιατί διαπίστωσα πράγματα και καταστάσεις εκτός της δικής μου λογικής. Ασ’το» αποκάλυψε στο Gala

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου