Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Σόμμερ – Παναγιωτακοπούλου: Κρουαζιέρα στο Ιόνιο με τον ζωντανό θρύλο Κουίνσι Τζόουνς (φωτο)

Ο Κώστας Σόμμερ και η αγαπημένη του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου  έκαναν κρουαζιέρα παρέα με τον σπουδαίο Αμερικανό μουσικό και παραγωγό.

Ο Κώστας Σόμμερ και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου «τρέλαναν» τους χιλιάδες followers  τους ανεβάζοντας στο Instagram φωτογραφίες τους με τον ζωντανό θρύλο της αμερικανικής μουσικής Κουίνσι Τζόουνς!

Ο Ελληνας ηθοποιός και η εντυπωσιακή σύντροφός του μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους δύο «κλικ» από την κρουαζιέρα που έκαναν με τον Τζόουνς στο Ιόνιο.

Στις εικόνες που συγκέντρωσαν σε χρόνο ρεκόρ ενθουσιώδη σχόλια και άπειρα likes εμφανίζονται ο Κώστας και η Ναυσικά, καθισμένοι στον καναπέ ενός πολυτελούς γιοτ, δίπλα στον Κουίνσι Τζόουνς. Οσο για την τοποθεσία που έχουν ορίσει και οι δύο, είναι το νησί Αντίπαξοι.

«Είναι μεγάλη μου τιμή να είσαι φίλος μου, Κουίνσι Τζόουνς. Συγχαρητήρια για το ντοκιμαντέρ. Μόνο αγάπη. Και όπως λες πάντοτε πολύ εμπνευσμένα: "μόλις άρχισες"» έγραψε ο Σόμμερ στη λεζάντα της ανάρτησης του. Τη... σκυτάλη πήρε κατόπιν η Ναυσικά, η οποία έγραψε το εξής: «Είσαι ένας θρύλος! Πέρασα τέλεια στο ταξίδι μας. Καλή επιτυχία στο ντοκιμαντέρ, θα τα πούμε σύντομα».

Το ντοκιμαντέρ, στο οποίο αναφέρεται στις αναρτήσεις του το ζευγάρι, δεν είναι άλλο από το «Quincy», που -όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες- ετοιμάζει το τηλεοπτικό δίκτυο Νetflix με θέμα τον Κουίνσι Τζόουνς, σε σκηνοθεσία του Αλαν Χικς και της κόρης του μουσικού Ρασίντα Τζόουνς.  Όπως αναφέρει η Espresso, το «Quincy» θα εξερευνήσει τη ζωή και την καριέρα του 85χρονου σήμερα Τζόουνς μέσα από έναν συνδυασμό σύγχρονου και αρχειακού υλικού, φωτίζοντας τη μουσική του εξέλιξη, καθώς ξεκίνησε ως τρομπετίστας, στη συνέχεια έγινε μαέστρος ορχήστρας, συνθέτης και ενορχηστρωτής. Εκπρόσωποι του Νetflix ανακοίνωσαν ότι το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου.



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου