Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018

«The straddle»: Mάθε ποια είναι η νέα πόζα στο Instagram που δείχνει επίπεδη την κοιλιά σου (φωτο)

Τι κοινό έχουν stars όπως οι: Rosie Williams, Kourtney Kardashian, Tiffany Watson, Lucy Fallon, Kylie Jenner και Sarah Hyland; 

Πέρα από την ικανότητα να κάνουν πολλούς μήνες διακοπές κάθε χρόνο, ανεβάζουν το τελευταίο διάστημα παρόμοιες φωτογραφίες στο Instagram και γι’ αυτό ευθύνεται η νέα αγαπημένη πόζα που έχουν ανακαλύψει!
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Watson (@lucywatson) στις

Μία πόζα που επιτρέπει σε εκείνες, και σε σένα φυσικά αν την υιοθετήσεις, να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά σε χρόνο dt. H νέα αυτή στάση ονομάζεται «The straddle» και γίνεται ως εξής: γονατίζεις και γέρνεις τον κορμό σου ελαφρώς προς τα πίσω. Αυτομάτως τεντώνει η περιοχή των κοιλιακών και αναδεικνύονται, είτε υπάρχουν είτε όχι. Επίσης η ελαφριά λόρδωση που κάνει η μέση, αν κάτσεις έτσι, δείχνει το στήθος μεγαλύτερο και πιο «στητό».

Ένα ακόμα μυστικό είναι να τραβήξεις τη φωτογραφία σου profile ή από πάνω προς τα κάτω για να φαίνονται και λεπτοί οι μηροί σου. Για πιο ανέμελο αποτέλεσμα ρίξε προς τα πίσω τα μαλλιά σου, παίξε λίγο μαζί τους ή τσούγκρισε το κοκτέιλ που απολαμβάνεις με μία φίλη σου. Αναμένουμε το post και τα likes που θα συγκεντρώσεις από κάτω!
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις

πηγή