Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

5 απλοί λόγοι για τους οποίους σε αγνοεί επιδεικτικά

Το έχουμε πει πολλές φορές-εγώ σίγουρα κοντά στις 100- ότι οι σχέσεις είναι δύσκολες και πολύπλοκες. 

Αυτό φυσικά σημαίνει, ότι αρκετές φορές ταλαιπωρούμαστε ή αντιμετωπίζουμε περίεργες καταστάσεις, οι οποίες δεν είναι ξεκάθαρες και φυσιολογικές.

Για παράδειγμα, ενώ σου δείχνει ένα κάποιο ενδιαφέρον, κατά βάση σε αγνοεί. Και υπό άλλες συνθήκες, δε θα σε ένοιαζε και πολύ. Έλα όμως που εσύ τον θέλεις!

 Παρακάτω λοιπόν, σου έχω τους βασικούς λόγους για τους οποίους σε αγνοεί, και τι να κάνεις γι’ αυτό.

Λόγος 1

Στην αρχή του άρεσες, δύο εβδομάδες πριν δηλαδή, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάτι άλλο μπήκε στη ζωή του. Το οποίο βρίσκει πιο ενδιαφέρον. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες σαφώς. Βέβαια δε θέλει και να σε χάσει-εξάλλου δεν τον ενοχλείς και πουθενά- οπότε σου στέλνει πότε πότε για να σε κρατάει και ζεστή.

Λόγος 2

Μήπως έκανες λάθος; Μήπως εκείνος πραγματικά δεν έδειξε ποτέ του ενδιαφέρον, αλλά εσύ από την μεγάλη σου αγωνία για ανταπόκριση το… δημιούργησες; Μήπως ο άνθρωπος ήταν απλά ευγενικός. Υπάρχει και η πιθανότητα να κολακεύτηκε από το ενδιαφέρον σου. Ωστόσο αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι ανταπόκριση.

Λόγος 3

Είναι μπερδεμένος. Και μη νομίζεις ότι είναι δικαιολογία. Δεν έχει συμβεί και σε σένα; Ή ανήκεις σε αυτή την απίστευτη μειοψηφία που ξέρεις τι σου γίνεται και είσαι πάντα σίγουρη για τον εαυτό σου; Άνθρωπος είναι, έχει δεύτερες σκέψεις. Ας μην τον δικάσουμε γι’ αυτό.

Λόγος 4

Μήπως οι προσδοκίες σου είναι υψηλές; Μήπως έχεις διαφορετικά το concept της σχέσης στο μυαλό σου και μήπως γίνεσαι λίγο παραπάνω πιεστική από όσο πρέπει; Εξάλλου δεν λειτουργούν όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο. Υπάρχουν διαφορετικοί χαρακτήρες και διαφορετική αντιμετώπιση των πραγμάτων.

Λόγος 5

Είναι και θέμα προτεραιοτήτων. Διότι φίλη μου, μπορεί εσύ να είσαι σε mood σχέσης και να νιώθεις πιο έτοιμη από ποτέ, αυτό όμως δε σημαίνει ότι κι εκείνος νιώθει το ίδιο. Μπορεί να έχει βάλει πιο ψηλά τη δουλειά, ή την οικογένειά του και όχι μία ερωτική σχέση. Λυπάμαι, αλλά έτσι είναι τα πράγματα κάποιες φορές

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου